اخوان المسلمین اعلام کردند که یک هیئت برای بازدید از 23 کشور فرستاده اند تا از آنها بخواهند که هر گونه پشتیبانی از دولت عبدالفتاح سیسی در مصر را متوقف سازند. در حساب فیس بوک یکی از اعضای این هیئت، یک عکس منتشر شده که ملاقات آنها با وزارت امور خارجۀ آمریکا در ماه ژانویه 2015 را تأیید می کند.

این تصویر گروه نمایندگی شورای انقلاب مصر را رسماً نشان می دهد، یعنی ارگانی که کاملاً زیر کنترل اخوان المسلمین می باشد. این شورا شامل قاضی ولید شرابی، دکتر جمال حشمت (عضو قدیمی پارلمان، رئیس مجلس ملی آیندۀ مصر در تبعید در ترکیه)، دکتر Abd Al-Mawgood Dardery (عضو قدیمی پارلمان از حزب عدالت و آزادی)، ثروت نافع Tharwat Nafea (عضو قدیمی پارلمان، مسئول مجلس ملی مصر در تبعید) و مها عزام Maha ’Azzam (پژوهشگر وابسته به چاتام هاووس Chatham House و رئیس کنونی مجلس ملی مصر در تبعید).

رسانه های مصری استقبال واشنگتن از نمایندگی سازمان تروریستی را مورد انتقاد قرار دادند و از رئیس جمهور سیسی خواستند که گردهمآئی ضد تروریستی کاخ سفید در 18 فوریه را بایکوت کند. ولی او سرانجام در این گردهمآئی شرکت کرد.

وزارت امور خارجه ملاقات را تأیید کرد ولی اظهار داشت که آنها به عنوان اعضای قدیمی پارلمان مورد استقبال گرفته اند و نه به عنوان اخوان المسلمین. با این وجود چنین برداشتی طرح مسافرت های بین المللی این هیئت نمایندگی را ندیده گرفته و وزارت امورخارجۀ ایالات متحده در وضعیتی نبود تا مشخص کند چه کسانی عضو قدیمی پارلمان بوده اند که به اخوان المسلمین تعلق نداشته اند و همراه آنها بوده اند.

اخوان المسلمین یک انجمن مخفی مشخصاً وابسته به ام آی 6 بریتانیائی است. طی 60 سال گذشته آنها چندین کودتا در کشورهای عربی راه اندازی کردند ولی در ترکیه ( رجب تیب اردوخان )، در تونس (راشد غنوشی) و در لیبی ( دولت طرابلس، که از سوی جامعۀ بین الملل بهر سمیت شناخته نشد) به شکل صلح آمیز به اهدافشان رسیدند و قدرت را به دست گرفتند. نظریه پرداز این انجمن سید قطب تنها مرجع فکری اصلی جریان های تروریستی کنونی می باشد. اغلب افسران القاعد هاز اعضای قدیمی اخوان المسلمین هستند.

- « Un Frère musulman membre du Conseil de sécurité nationale des États-Unis », Réseau Voltaire, 25 juin 2014.
 « Quelques liens entre l’administration Obama et les Frères musulmans », Réseau Voltaire, 8 novembre 2013.

ترجمه توسط
حمید محوی