Voltaire Network

General Mattis blir flankert av to generaler

+

Den nye forsvarsministeren, general James Mattis, har nettopp bekreftet utnevnelsen av admiral Craig S. Faller som personlig rådgiver og admiral Kevin M. Sweeney som hans stabsjef.

Utnevnelsen av soldater som ledere for forsvarsdepartementet har vekket bekymring hos flere kongressrepresentanter. Utnevnelsen av enda to høyt rangerte offiserer offiserer til kabinettet som tradisjonelt har bestått av sivilister, det vil ikke virke beroligende.

Disse tre mennene har allerede tjenestegjort sammen i Irak, hvor de sammen med generalene John Kelly og Michael Flynn protesterte mot den radikale staten USA etablerte og de prøvde å alliere seg med stammeledere midt i landet.

Oversettelse
Knut Lindtner
Derimot.no

Voltaire Network

Voltaire, internasjonal utgave

Godkjente artikler under vanlig journalistisk skjønn

Artikklene på Voltaire Network kan fritt videreformidles såfremt det henvises til kilde, deres integritet respekteres og de ikke brukes til kommersiell virksomhet (lisens CC BY-NC-ND).

Støtt Voltaire Network

Du besøker denne websiden for å søke opp kvalitetsanalyser som gjør deg i stand til å danne deg din egen oppfatning av dagens verden. For at vi skal kunne fortsette arbeidet vårt, trenger vi din støtte.
Hjelp oss med ditt bidrag.

Hvordan delta i Voltaire Network?

Medlemmene i vårt team er alle frivillige.
- Morsmålsoversettere på profesjonelt nivå: du kan hjelpe oss med å oversette artiklene våre.