Voltaire Network

Feltman fortsetter i FN

+

Den nye generalsekretæren i FN, Antonio Guterres, har fortsatt med å utnevne deltagere til sitt team.

Jeffrey Feltman, sjefen for politisk virksomhet, har fått forlenget jobben sin med ett år. Under Ban Ki-moons periode var han verdens høyeste utnevnte diplomat.

Hr, Feltman representerer interessene til USAs «Deep Government» (skyggeregjering, overs.) Som karrierediplomat tjenestegjorde han først i Israel, deretter på vegne av Koalisjonen i Irak sin interim-myndighet (En privat organisasjon som ikke var avhengig av koalisjonen men samlet medlemmer av USAs «regjering for kontinuitet»).

Som ambassadør i Libanon organiserte han drapet av tidligere statsminister Rafiq Hariri, FNs undersøkelseskommisjon og spesialtribunalet for å få president Emile Lahoud og president Bashar el-Assad stilt for retten. Etter dette ble han ble han Hillary Clintons assistent i utenriksdepartementet. Deretter gjorde han sin entre som nr. 2 i FN. Han er forfatteren av en plan (teknisk skissert av tyskeren Volker Perthes) som går inn for fullstendig og betingelsesløs ødeleggelse av Syria.

Oversettelse
Knut Lindtner
Derimot.no

Voltaire Network

Voltaire, internasjonal utgave

Godkjente artikler under vanlig journalistisk skjønn

Artikklene på Voltaire Network kan fritt videreformidles såfremt det henvises til kilde, deres integritet respekteres og de ikke brukes til kommersiell virksomhet (lisens CC BY-NC-ND).

Støtt Voltaire Network

Du besøker denne websiden for å søke opp kvalitetsanalyser som gjør deg i stand til å danne deg din egen oppfatning av dagens verden. For at vi skal kunne fortsette arbeidet vårt, trenger vi din støtte.
Hjelp oss med ditt bidrag.

Hvordan delta i Voltaire Network?

Medlemmene i vårt team er alle frivillige.
- Morsmålsoversettere på profesjonelt nivå: du kan hjelpe oss med å oversette artiklene våre.