Euroopan Neuvosto päivämäärällä huhtikuun 23, 2015, toteutti minuutin hiljaisuuden muistaakseen Välimerellä henkensä menettäneitä siirtolaisia.

Euroopan Unionin johtajat ovat yht’äkkisesti vastakkain odottamattomien tilanteiden kanssa. Toisaalta on olemassa hyökkäyksiä tai aiottuja hyökkäyksiä tekeillä tai valmisteltuina yksilöiden taholta jotka eivät ole osa tunnistettuja poliittisia ryhmittymiä; ja toisaalta on olemassa siirtolaisten virtaus Välimeren läpi ja tuhansittain kuolemaa heidän kynnyksellään.

Strategisen analyysin puuttuessa, näitä kahta tapahtumaa pidetään lähtökohtaisesti erillisinä ja niitä käsitellään eri hallintoelinten puitteissa. Ensimmäinen on vastuu koskien tiedustelutietoja, tullitoimintaa ja poliisin toimia ja toinen sijoittautuu puolustuksen sektorille. Näillä on kuitenkin yhteinen alkuperä: poliittinen epävakaus Levantilla ja Afrikassa.
Euroopan Unioni on tullut rajoittuneeksi ymmärryksensä osalta

Jos Euroopan Unionin sotilasakatemiat olisivat suorittaneet tehtävänsä viimeisten 15 vuoden aikana, ne olisivat tutkineet Yhdysvaltain "Isoveli" -oppia. Todellakin, useiden pitkien vuosien ajan Pentagon on julkaissut kaikenlaisia asiakirjoja koskien "kaaosteoriaa" joka on filosofi Leo Straussin tuottamaa alkuperäismateriaalia. Vain muutamia kuukausia sitten, virkamies joka olisi pitänyt vapauttaa tehtävistään yli 25 vuotta sitten, Andrew Marshall, omasi 10 miljoonan dollarin budgetin vuodessa tämän aihesisällön tutkimiseksi [1]. Mutta mikään EU:n sotilasakatemia ei ole vakavasti opiskellut tätä oppia ja sen vaikutuksia koska kyseessä on yhden tyyppinen barbaarinen sodankäynti ja koska sen suunnittelu on toteuttanut Yhdysvaltain juutalaisen eliitin mentori. Ja kaikki tietävät että Yhdysvallat joka pelasti meidät natsismilta, ei voi suunnitella sen kaltaisia tuhoja. [2]

Jos Euroopan Unionin poliitikot olisivat matkustaneet jonkin verran, ei vain Irakissa, Syyriassa, Libyassa, Afrikan sarvessa, Nigeriassa ja Malissa mutta myös Ukrainassa, he olisivat omin silmin nähneet tämän strategisen opin täytäntöönpanon. Mutta he vain menevät ja keskustelevat rakennuksessa vihreällä vyöhykkeellä Bagdadissa, jollakin kokoontumispaikalla Tripolissa tai Kievin Maidanin aukiolla . He sivuuttavat ihmisten kokemukset ja "isoveljen" pyynnöstä usein sulkevat lähetystönsä niin että heiltä puuttuu läsnäolevat silmät ja korvat. Ja yhä huolestuttavampana, he ovat hyväksyneet, aina "isoveljensä" pyynnöstä, kauppasaarrot, joten liikemiehet eivät myöskään saavu tärkeisiin kohteisiin toteamaan mitä on oikeastaan tapahtumassa.

Tuntematon määrä siirtolaisia kuoli välimerellä. Toisinaan aallot huuhtoivat ruumita Italian rannoille tai tullipalvelut ottivat haltuunsa aluksen joka oli täynnä ruumiita.

Kaaos ei ole satunnaista,
se on tavoite

Toisin kuin mitä Presidentti François Hollande on todennut, libyalaisten siirtolaisuus ei ole tulosta "seurannan puutteesta", "Unified Protector" -operaation jälkeen, vaan tulos johon pyrittiin tällä toiminnolla jossa hänen maansa oli avainasemassa. Kaaos ei ole juurtunut koska "Libyalaiset vallankumoukselliset" eivät kyenneet sopimaan keskenään Muammar el-Qaddafin vallan kaatumisen jälkeen. Tämä oli Yhdysvaltain strateginen tavoite. Ja siinä onnistuttiin. Mitään "demokraattista vallankumousta" ei koskaan tapahtunut Libyassa vaan tapahtui Cyrenaican erotus. Ei ole koskaan ollut hakemusta YK:n valtuutukselle "suojella väestöä’" mutta 160 000 libyalaisen teurastus, kolme neljäsosaa näistä ollen siviilejä Liittoutuman pommituksen alla (Kansainvälisen Punaisen Ristin lukuja).

Muistan miten ennen liittymistäni Libyan Arab Jamahiriyan hallitukseen, minua pyydettiin todistajaksi kokoukseen Tripolissa Yhdysvaltain delegaation ja Libyan edustajien välillä. Tämän pitkän keskustelun aikana, Yhdysvaltain delegaation pääedustaja selvensi keskustelukumppaneilleen että Pentagon oli valmis pelastamaan heidät varmalta kuolemalta, mutta vaati heitä luovuttamaan Johtajansa. Hän lisäsi että kun al-Gaddafi kuolisi, heimoyhteiskunta epäonnistuisi uuden johtajan valinnassa ainakin sukupolven ajan niin että maa ajautuisi kaaokseen jonka kaltaista se ei ollut koskaan tuntenut. Olen tuonut tämän keskustelun esiin useissa eri olosuhteissa enkä ole koskaan lakannut, alkaen Johtajan lynkkauksesta lokakuussa 2011, osoittaen sen mitä on tapahtumassa tänään.

Leo Strauss (1899-1973) oli poliittisen filosofian erikoisasiantuntija. Hän keräsi ympärilleen pienen opiskelijoiden ryhmän, joista useimmat myöhemmin työskentelivät Puolustusministeriössä. He muodostivat yhdenlaisen kultin ja tuottivat Pentagonin strategian.

"Kaaosteoria"

Kun vuonna 2003, Yhdysvaltain lehdistö alkoi keskustella "kaaosteoriasta", Valkoinen talo vastasi lainaamalla "rakentavaa kaaosta", tuoden esiin että se tuhoaisi sorron rakenteet niin että elämä voisi virrata vapaasti. Mutta Leo Strauss, eikä myöskään Pentagon ennen tätä ollut koskaan käyttänyt tätä ilmaisua. Ennemminkin, heidän mukaansa kaaos tulisi olemaan sen kaltainen että mitään ei voitaisi organisoida lukuun ottamatta uuden järjestyksen luojan tahtoa, joka oli Yhdysvallat [3].

Tämän strategisen opin periaate voidaan summata seuraavasti: yksiinkertaisin tapa ryöstää maan luonnonresurssit pitkällä aikavälillä ei ole sen miehitys vaan sen hallituksen tuhoaminen. Ei hallitusta, ei armeijaa. Ei vihollista, ei tappion riskiä. Tästä johtuen Yhdysvaltain asevoimat ja liittoutuma jota se johtaa, NATO, tuhoaa vain valtioita. Mitä tapahtuu ihmisille jotka ovat tämän keskellä ei ole Washingtonin ongelma.

Tämä projekti on mahdottomuus eurooppalaisessa ajattulussa näiden ollessa Englannin sisällissodasta lähtien ajatuksen vallassa joka Thomas Hobbesin Leviathanista alkaen on todennut että olisi välttämätöntä luopua joistain vapauksista, tai edes hyväksyä tyranninen valtio, sen sijaan että tulisi ajauduttua kaaokseen.

Euroopan Unioni kieltää osallisuutensa Yhdysvaltain rikoksiin

Sodat Afganistanissa ja Irakissa ovat jo vaatineet neljän miljoonan ihmisen hengen. [4] Ne esitettiin Turvallisuusneuvostolle välttämättöminä vastineina "itsepuolustukseksi" mutta nyt tunnustetaan että ne suunniteltiin hyvissä ajoin ennen Syyskuun 11 päivän iskuja paljon laajemmassa mittakaavassa koskien "Laajamittaista Lähi-Idän uudelleen asettelua" ja että annetut syyt tämän laukaisemiseksi olivat vain lähinnä propagandistisia väärennöksiä.

On tyypillistä tunnistaa eurooppalaisen kolonialismin tuottama kansanmurha, mutta vain muutamat tunnustavat nämä viimeaikaiset neljä miljoonaa nykyistä kuolemaa huolimatta tieteellisistä tutkimuksista jotka todistavat ne oikeaksi. Se johtuu siitä että vanhempamme olivat "pahoja", mutta olemme "hyvä" emmekä voi olla osallisia näihin kauhuihin.

On tyypillistä vitsailla säälittävistä saksalaisista, jotka pitivät luottamuksensa natsi-johtajaansa loppuun saakka ja saivat selvyyden hänen rikoksistaan vasta hänen tappionsa jälkeen. Mutta me teemme täsmälleen samoin. Olemme luottavaisia "isoveljemme" suhteen emmekä halua nähdä rikoksia joihin hän vetää meidät mukaansa. Suurella todennäköisyydellä, lapsemme naureskelevat meille...

Euroopan Unionin tulkintojen virheet

 Yksikään eurooppalainen johtaja, absoluuttisesti ei kukaan, ei ole julkisesti halunnut huomioida että pakolaiset Irakista, Syyriasta, Libyasta, Afrikan sarvest, Nigeriasta ja Malista ole pakenemassa diktatuureja, vaan kaaosta johon me olemme vapaaehtoisesti mutta sitä tiedostamatta ajaneet heidän maansa.

 Yksikään eurooppalainen johtaja, absoluuttisesti ei kukaan, ei ole julkisesti huomioinut että "Islamistiset" hyökkäykset jotka vaikuttavat Eurooppaan eivät ole "laajemman Keski-Idän" sotien laajennettuja toimintoja, vaan niitä tuetaan niiden toimesta jotka tukevat kaaosta tällä alueella. Haluamme ajatella että "Islamistit" ovat juutalaisia ja kristittyjä vastaan kun todellisuudessa suurin osa heidän uhreistaan ei ole juutalaisia tai kristittyjä vaan muslimeita. Itsevarmasti, me syytämme heitä "sivilisaatioiden sodan" edistämisestä, kun tämä konsepti tuotettiin Yhdysvaltain Kansallisessa turvallisuusneuvostossa ja on vieras heidän kultuurilleen. [5]

 Yksikään eurooppalainen johtaja, ei ainoakaan, ei ole uskaltanut julkisesti huomioida että seuraava askel tulee olemaan huumeiden jakeluverkostojen "Islamisointi" Nicaraguan Contrien mallilla myydä huumeita Kaliforniassa mustaihoiselle yhteisölle CIA:n avustamana ja johtamana. [6] Olemme päättäneet olla huomioimatta että Karzain perhe veti Afgaaniheroiinin jakelun Kosovon mafialta ja on siirtänyt sen Daeshille [7].

Assistant Secretary of State, Victoria Nuland and US Ambassador in Kiev, Geoffrey R. Pyatt. In a telephone interception released by the supporters of law and order, she says “F—k the European Union!" (sic).

Yhdysvallat ei ole koskaan halunnut Ukrainan liittyvän Unioniin

Euroopan Unionin sotilasakatemiat eivät ole opiskelleet "kaaosteoriaa" koska niitä on estetty tekemästä niin. Muutamat opettajat ja tutkijat jotka ovat eksyneet tälle alueelle ovat tulleet voimakkaasti rangaistuiksi, lehdistön kutsuessa heitä "salaliittoteoreetikoiksi", jotka ovat kirjoittajia siviiliväestöstä ja kiinnostuneita aiheesta.

Euroopan Unionin politiikot uskoivat että Maidanin aukion tapahtumat olivat spontaaneja ja että mielenosoittajat halusivat jättää venäläisen valtapiirin auktoriteettisuuden ja siirtyä EU:n paratiisiin. He hämmästyivät Aliulkoministeri Victoria Nulandin keskustelun julkaisua, jossa viitattiin tämän salaisiin hallintatoimiin tapahtumien yli ja jossa ilmaistiin hänen halunsa EU:n osalta sanoin "F—k the EU" (sic). [8] Tämän pohjalta, he eivät enää ymmärtäneet mitään mitä oli tapahtumassa.

Jos he olisivat olleet vapaita tutkimaan maissaan, he olisivat ymmärtäneet että väliintulollaan Ukrainassa ja organisoimalla "vallanvaihdon", Yhdysvallat varmisti että Euroopan Unioni pysyisi heidän palveluksessaan. Suuri huoli Washingtonissa, Vladimir Putinin puheen jälkeen vuoden 2007 Munchenin turvallisuuskonferenssin jälkeen, on ollut että Saksa saattaa ymmärtää missä sen intressit sijaitsevat: ei Washingtonin, vaan Moskovan kanssa. [9] Vähitellen tuhoten Ukrainan valtion, Yhdysvallat leikkaa pääasiallista viestintäväylää Euroopan Unionin ja Venäjän välillä. Voit tarkastella tapahtumien kulkua mistä tahansa kulmasta etkä voi löytää muuta selitystä. Washington ei halua Ukrainan liittyvän EU:hun, kuten voidaan havaita Rouva Nulandin toteamuksesta. Sen täysi tarkoitus on muuttaa alue vaaralliseksi ylitettäväksi maaperäksi.

Toukokuun 8. päivä, 2007 (Natsi-vallan luhistumisen juhlapäivä), Ternopolissa (Länsi-Ukraina), Natsi ja Islamistiset ryhmät luovat niin sanotun imperialismin vastaisen rintaman taistellakseen Venäjää vastaan. Liettuan, Puolan, Ukrainan ja Venäjän organisaatiot osallistuvat, mukaan lukien Krimin, Adygean, Dagestanin, Ingushetian, Kabardino-Balkarian, Karachay-Cherkessian, Ossetian ja Tsetsenian islamilaiset separatistit. Kansainvälisistä pakotteista johtuen, Dokka Umarov, joka ei voinut olla paikalla, lähetti paikalla luettavan tukilausunnon. Eturintamaa johtaa Dmytro Yarosh, josta on nyt tullut neuvonantaja Ukrainan Puolustusministeriölle.

Yhdysvaltain Sotilaallinen suunnittelu

Tässä kohdassa kohtaamme kaksi ongelmaa jotka ovat kehittymässä hyvin nopeasti: ’Islamistiset’ hyökkäykset ovat vasta alkamassa. Siirtolaisuus on kolminkertaistunut Välimerellä vuoden kuluessa.

Jos analyysini on oikein, seuraavan vuosikymmenen myötä tulemme näkemään "Islamistisia" hyökkäyksiä jotka liittyvät laajamittaisempaan Keski-Itään ja Afrikkaan ja kaksinkertaistuvat "Natsi-hyökkäyksillä", jotka liittyvät Ukrainaan. Tulemme sitten havaitsemaan että al-Qaeda ja Ukrainan Natsit ovat yhteydessä toisiinsa yhteisestä konferenssistaan alkaen vuonna 2007 Ternopolissa (Ukraina). Todellisuudessa, heidän isovanhempansa ovat tunteneet toisensa Toisesta maailmansodasta lähtien. Natsit olivat sitten rekrytoineet Neuvosto-muslimeita taistelemaan Moskovaa vastaan (kyseessä oli Gerhard von Menden ohjelma Ostministeriumissa). Sodan lopussa, molemmat olivat kuntoutettuja CIA:n toimesta (Frank Wisnerin ohjelman Amcomlibin kanssa) suorittamaan sabotoinnin toimia Neuvostoliitossa.

Siirtolaisvirtaukset Välimerellä, jotka tällä hetkellä ovat vain humanitäärinen kysymys (200 000 in 2014), tulevat kasvamaan ja niistä tulee vakava taloudellinen ongelma. Viimeaikaiset EU:n päätökset siirtyä upottamaan salakauppiaiden laivoja Libyassa eivät toteuta siirtolaisuuden taittamista, vaan oikeuttavat uusia sotilastoimia joilla voidaan ylläpitää kaaosta Libyassa (eikä ratkaista sitä).

Ja tämä tulee aiheuttamaan suuria ongelmia Euroopan Unionissa joka näyttää tänä päivänä olevan rauhan satama. Washingtonin osalta, kyseessä ei ole tämän markkinapaikan tuhoaminen sen ollessa tarpeellinen, vaan sen varmistaminen että EU ei koskaan ole kilpailullisesti kyvykäs ja sen kehityksen rajoittaminen.

Vuonna 1991, Presidentti Bush kehotti Paul Wolfowitzia (tällöin tuntematon laajemmalti julkisuudessa), kehittämään strategian Neuvosto-ajan jälkeiselle kaudelle. "Wolfowitz-oppi" selitti että Yhdysvaltain ylivertaisuuden takaaminen vaatii Euroopan Unionin rajoittamista [10]. Vuonna 2008, rahoituskriisin aikana Yhdysvalloissa, Valkoisen talon Talousneuvoston johtaja, historioitsija Christina Rohmer, selitti että ainoa tapa pelastaa pankit oli sulkea veroparatiisit kolmansissa maissa ja aiheuttaa epäjärjestystä Euroopassa niin että pääoma virtaisi takaisin Yhdysvaltoihin. Viime kädessä, Washington ehdottaa nyt NAFTA:n ja Euroopan Unionin yhdistämistä, dollarin ja euron yhdistämistä, ja EU:n jäsenvaltioiden rappeuttamista Meksikon tasolle. [11]

Valitettavasti, sekä Euroopan Unionin kansalaiset ja heidän johtajansa eivät ole valveilla sen osalta mitä Presidentti Barack Obama on valmistelemassa heille.

Käännös
Advanced Business Management Ltd

[1« Après 42 ans, Andy Marshall quitte le Pentagone », Réseau Voltaire, 7 janvier 2015.

[2Selective Intelligence”, Seymour Hersch, The New Yorker, May 12, 2003.

[3Stumbling World Order and Its Impacts”, by Imad Fawzi Shueibi, Voltaire Network, 5 April 2015.

[4« 4 millions de morts en Afghanistan, au Pakistan et en Irak depuis 1990 », par Nafeez Mosaddeq Ahmed, Traduction Maxime Chaix, Middle East Eye (Royaume-Uni), Réseau Voltaire, 11 avril 2015.

[5« La "Guerre des civilisations" », par Thierry Meyssan, Réseau Voltaire, 4 juin 2004.

[6Dark Alliance, The CIA, the Contras and the crack cocaine explosion, Gary Webb, foreword by Maxime Waters, Seven Stories Press, 1999.

[8« Conversation entre l’assistante du secrétaire d’État et l’ambassadeur US en Ukraine », par Andrey Fomin, Oriental Review (Russie), Réseau Voltaire, 7 février 2014.

[9« La gouvernance unipolaire est illégitime et immorale », par Vladimir Poutine, Réseau Voltaire, 11 février 2007.

[10Le document est toujours classifié, mais son contenu a été révélé dans « US Strategy Plan Calls For Insuring No Rivals Develop » par Patrick E. Tyler, New York Times du 8 mars 1992. Le quotidien publie également de larges extraits en page 14 : « Excerpts from Pentagon’s Plan : "Prevent the Re-Emergence of a New Rival" ». Des informations supplémentaires sont apportées dans « Keeping the US First, Pentagon Would preclude a Rival Superpower » par Barton Gellman, The Washington Post du 11 mars 1992.

[11« Attaque contre l’euro et démantèlement de l’Union européenne », par Jean-Claude Paye, Réseau Voltaire, 6 juillet 2010.