Voltaire Network

Representantenes Hus stemmer for No-fly sone i Syria

+

Den 15. november vedtok Representantenes Hus, på en ytterst diskret måte, Caesar Syria Civilian protection Act av 2016 (H.R. 5732).

Loven henter navnet fra kode-navnet til personen som presenterer seg selv som «fotografen av den Syrisk Arabiske Hæren» som tok fotografier av tusenvis av borgere som skulle ha dødd som følge av tortur.

Teksten som er presentert med tverrpolitisk støtte av tolv parlamentarikere, er initiert av Elliot Engel, den som tradisjonelt er talsperson for Israel, denne gangen inspirert av det Hvite Hus (se bilde)

Teksten er oversendt til Senatet.

Den sier at en skal søre for å etablere en no-fly sone over Syrias territorium slik at en på den måten kan beskytte de områdene som jihadistene kontrollerer.

Oversettelse
Knut Lindtner
Derimot.no

Voltaire Network

Voltaire, internasjonal utgave

Godkjente artikler under vanlig journalistisk skjønn

Artikklene på Voltaire Network kan fritt videreformidles såfremt det henvises til kilde, deres integritet respekteres og de ikke brukes til kommersiell virksomhet (lisens CC BY-NC-ND).

Støtt Voltaire Network

Du besøker denne websiden for å søke opp kvalitetsanalyser som gjør deg i stand til å danne deg din egen oppfatning av dagens verden. For at vi skal kunne fortsette arbeidet vårt, trenger vi din støtte.
Hjelp oss med ditt bidrag.

Hvordan delta i Voltaire Network?

Medlemmene i vårt team er alle frivillige.
- Morsmålsoversettere på profesjonelt nivå: du kan hjelpe oss med å oversette artiklene våre.