به هنگام جنگ سرد ، دولت های حامی ایالات متحده ، به طور مخفیانه و غیر قانونی سرکوب های خونینی تجربه کردند . روشن است که این روش به طور تدریجی در اروپا از میان رفت ، اما هرگز در ٬٬ خاور میانه ی بزرگ ٬٬ پایان نگرفت ، بلکه ظاهرش تغییر کرد . بحرانی که در کاخ الیزه در رابطه با موضوع بن الا اتفاق افتاده نشان می دهد که این داستان پایان نگرفته باشد
آلکساندر بن الا کیست ؟
روزنامه ی لوموند موضوع بن الا را فاش ساخت ، و نشان داد که در پشت پرده ی کاخ الیزه چه چیزی در حال اتفاق است . یکی از دستیاران امانوئل ماکرون به نظر یک لات ولگرد بوده است ، چرا که در اول ماه مه گذشته خود را پلیس معرفی کرد و با داشتن بازوبند و رادیوی داخلی پلیس ، دو نفر از معترضین رابا ضرب و شتم مجروح ساخت . به گفته ی میشل دلپش ، این شخص از ٬٬ همکاران فاسدی ٬٬ برخوردار بوده . این موضوع باعث تعقیب قانونی و بررسی های قضایی شد و ۵ نفر برای پرس و جو تحت بازداشت قرار گرفتند . همچنین منجر به تحقیقاتی از سوی دادستان کل شد ( ای جی پ ان )
به نظر می رسد که این شخص نه تنها لات ولگرد نبوده بلکه از همکاران کاخ الیزه بوده است و خود ٬٬ مدیر وابسته ی به کابینه ی رئیس جمهور ٬٬ می باشد . او رئیس جمهور را طی فرصت های خاصی اسکورت می کرده ، چه در ملا عام و چه به صورت خصوصی ، همچنین از کلیدهای خانه ی دوم رئیس جمهور برخوردار بوده است . به او مجوز حمل اسلحه به طور دائم به خاطر سمتی که داشت اعطا کرده بودند ( اما این سمت در واقعیت امر کدام بوده است ؟ ) . همچنین ماشینی با تجهیزات خاص در اختیار داشت ( اما به وسیله ی چه کسی ؟ ) . او کارت ورود به نشست های دوره ای مجمع ملی را داشت ، همچنین از پاسپورت دیپلماتیک برخوردار بود ، همچنین ضمانتی نامه ای که او حافظ امنیت محرمانه است ( اما کدام یک ؟ )
بنا به گفته ی سندیکای پلیس ، که با ادای سوگند در برابر ماموریت اطلاعاتی سنا ایراد کرده بود ، این مرد لات ولگرد مامورین پلیس را به ٬٬ وحشت ٬٬ می انداخت . او از فحاشی به مقامات بلند پایه ی پلیس و ژاندارمری ابایی نداشت ، و به آنها دستور می داد . او در نشست های وزرا امور داخلی و پلیس شرکت می کرد و عده ای را تحت عنوان مامورین مخفی با خود همراه می کرد. برای کاخ الیزه ٬٬ نگهبان ٬٬ استخدام می کرد . -تمام این اتهامات از سوی کابینه ی ریاست جمهوری قویاََ تکذیب شده .
پرزیدنت مکرون اعلام کرده که الکساندر بن الا به او خیانت کرده است و به مدت پانزده روز او را تحریم کرد و حقوقش را در این مدت قطع نمود و به سمت پایین تری او را گمارد . با این وجود ، به علت های فنی ، این تحریم ها ی مالی اجرایی نشدند . علاوه بر این ، چند روز بعد ، به علت کمبود پرسنل ، همان بن الا رئیس جمهور را همراهی کرد ، و آب از آب تکان نخورد . هیچ یک از کسانی که مامور حفظ امنیت رئیس جمهور بودند ، حتا وزیر امور داخلی ، از وجود این شخص در کنار رئیس جمهور نگران نبودند ، هر چند همگی از موضوع ضرب و شتم اول ماه مه اطلاع داشتند .
این سوال برای نمایندگان مجلس مطرح شد که آن را به کمیسیون تحقیق ارائه دادند : الکساندر بن الا آیا جزو مامورین موازی پلیس و تحت امر پرزیدنت مکرون بوده است ؟
باید به خوبی این موضوع را درک کرد که در سیستم قانون اساسی فرانسه ، شخص رئیس جمهور هیچ قدرت اجرایی بر بخش مدیریتی که وابسته به دولت است ندارد . امنیت او توسط ماموران عالی رتبه ی نظامی و یا غیر نظامی ضمانت شده است [1] .چنانچه رئیس جمهور از خدمات امنیتی که به دستور اوهدایت می شود برخوردار باشد ، این بخش نمی تواند کنترل شود ، چرا که به گونه ی رئیس جمهور از ٬٬ عدم مسئولیت و ایمنی ٬٬ در طول دوران ریاست جمهوری برخوردار می باشد .
پس از شش روز سکوت ، رئیس جمهور به یاران خود در یک نشست شبانه موضوعی را اعلام نمود . او فراموش کرده بود که حتا یارانش از خود در این رابطه سوال می کنند ، اما او آنها را در برابر دشمنان خود بسیج کرده بود ، دشمنانی که دنبال کشیدن مویی از ماست می باشند . او اعلام کرد که توسط مدیر مسئول کابیه ی خود به او خیانت شده . اعلام کرد که تنها رهبر و تنها مسئول این اشتباهات در انتخاب پرسنل ، خود او بوده است ( در واقع او تنها راوی این خطاها محسوب می شود ) .
بیانات او بسیار تکان دهنده بوده اند . اما پاسخی به سوال مطرح شده نبودند .
به خصوص که در برابر فعالیت نمایندگان مجلس سدی ایجاد شده ، که نمی گذارد شخصیت های مورد سوال ، به جزییات پاسخ بدهند ، چرا که تنها رئیس جمهور ـ تا پایان دوران ریاست جمهوری خود - مسئول خواهد بود . خوب پس هر چه در این جریان مطرح باشد ،مهم نخواهد بود !
نمایندگان مجلس از سوی بیاناتی که تحت سوگند از سوی رئیس نظم عمومی ، آلن جیبلن ، در مرکز پلیس ایراد شد ، نشان داد که او تمام بیانات کاخ الیزه را رد می کند ...با این وجود او پس از گذشت یک روز گفته های خود را تصحیح نمود ؛ سپس به علت توضیحات رسمی نسبت به سمت آلکساندر بن الا و دلایلی که در حکم جلب او در ارتباط با حمل اسلحه نوشته شده بود ؛ هم چنین با بیانات کاخ الیزه که او آپارتمان اداری در اختیار نداشت ، همچنین تضاد در فیش های مالیاتی و عوض کردن آدرس در نهم ماه ژوئیه از پایگاه نظامی ٬٬ که دو برانلی ٬٬ ، او کنار نشست
هنوز اشاره ای به دزدیده شدن ویدیو های مراقبتی پایگاه پلیس پاریس عنوان نشده ، که آنها نیز به آلکساندر بن الا مربوط می شود ؛ این ویدیوها یک روز کامل در کاخ الیزه قرار داشتند و بسیاری کسان در آنجا آن را مشاهده نمودند .
فرضیه ی ٬٬ گلادیو ب ٬٬
در ستون های این رسانه ما نشان دادیم که ماموریت آقای بن الا ، ایجاد مترادف خدمات امنیت مخفی ایالات متحده در فرانسه بوده است ، که در عین حال از شخص رئیس جمهور حفاظت می کرده و همچنین عملیات ضد تروریستی انجام می داده [2] ؛ این اطلاعات توسط بقیه ی رسانه ها مورد استفاده قرار گرفته ، هر چند نامی از ما در این میان آورده نشده است .
وزیر امور داخلی فرانسه ، که از این موضوع اظهار بی اطلاعی کرده است ، معتقد است که باز سازی خدمات امنیتی کاخ الیزه ، باعث نمی شود تا این وضع از سلسله مراتب سنتی این مکان خارج شود . امیدواریم که او نیز در ارتباط با این مورد افکارش مسموم نشده باشد .
با این وجود به یاد بیاوریم که در طول جنگ سرد، ایالات متحده و انگلستان ، در میان تمام کشورهای متحد خود خدماتی برای مبارزه با نفوذ جماهیر شوروی علیه موسسات ملی ، تشکیل داده بودند . این سیستم به شناخته شده است و برای عموم Stay behindوسیله تاریخ نگاران با نام
مردم با نام ایتالیایی آن گلادیو چیزی آشناست . در کل جهان ، از سوی سازمان سیا و ام آی شش ، و لیگ های ضد کمونیستی جهانی ( وی آ سی ال) هدایت می شده است ، به جز در اروپا که در آنجا به سازمان ناتو وابسته شده بود [3]
مسئولین اصلی این شبکه ی ( استی بیهایند ) ( به مفهوم امکان ورود مخفیانه به هنگام حمله ی اتحاد جماهیر شوروی ) از میان مسئولین سابق نازی انتخاب شده بودند . اگر فرانسوی ها بیاد داشته باشند که کاپیتن اس اس و رئیس گشتاپو در شهر لیون کلوز باربی بوده است ، او مسئول شبکه ی ( استی بیهایند ) در بولیوی نیز بوده است و علیه چه گوارا اقدام کرده است . اما این شهروندان نمی دانند که رئیس پلیس شهر پاریس ، موریس پاپون ، صدها تن از مردمان الجزایر را در تاریخ ۱۷ ماه اکتبر سال ۱۹۶۱ به کشتن داد ، و همچنین مسئول عملیات ضد ( اف ال ان ) بوده است [4] .
در دمشق ، محلی که من سکونت دارم ، از افسر اس اس دیگری یاد می کنند که رئیس کمپ درانسی و نامش آلوآ برونر بوده است ، که از سوی سازمان سیا و ام آی شش ، به صورت مشاور خدمات مخفی سوریه گمارده شده بود تا نگذارد این کشور به سمت اتحاد جماهیر شوروی گرایش یابد . او توسط پرزیدنت بشار اسد به هنگامی که به مقام ریاست جمهوری رسید دستگیر شد .
در فرانسه زمانی که ( استی بیهایند ) علیه فرانسه افدام می کند و این کشور را متهم به ازدست دادن الجزایر و هدایت آن به سمت اتحادجماهیر شوروی می نماید ، و سپس کودتای سال ۱۹۶۱ را به وجود می آورد و سازمان ( او آ اس ) ( سازمان ارتش مخفی ) را ترتیب می دهد و پرزیدنت دو گل بعضی از ماموران آن را برای ایجاد میلیشیا علیه میلیشیای ( اس آ س ) ( خدمات عملیات شهری ) [5] ، استخدام می کند .
با وجود آنکه به ظاهر این روایات کهنه می نمایند ، اما بر خلاف نظر همه این داستان تا به امروز هم ادامه دارد : در دنیای سیاست ، همواره شخصیت هایی بوده اند که به شبکه ی ( استی بیهایند ) تعلق داشتند ؛ به طور مثال رئیس کمیسیون اتحادیه ی اروپا - ژان کلود یونکر ( رهبر گلادیو در لوکسانبورگ بوده است ) [6]
البته در قرن بیست و یکم ، بسان گذشته اشخاص را نمی کشند و شکنجه نمی کنند ، بلکه از سوی رسانه ها آنها
را بی اعتبار می سازند . به خصوص که دیگر اتحاد جماهیر شوروی وجود ندارد ، از این رو شبکه ی ( استی بیهایند ) نیز نباید وجود داشته باشد . اما پرسنل آن ، با وجود تغییرات ،بار دیگر به کار گمارده شده است . عوامل بسیاری نشان می دهد که این مامورین ، جهاد علیه اتحاد جماهیر شوروی را در افغانستان انجام داده اند و امروزه نیز علیه روسیه همان عملیات را دنبال می کنند [7]
تا حدی که از سوی اف بی آی آنها را گلادیو ب نامیده اند [8] . تاثیر بسزای این شبکه در خاور میانه ی بزرگ ، به مدت ۱۷ سال اخیر بی سابقه بوده است .
به خصوص موضوع مبارزه با تروریزم - یا دست درازی های آن - بستگی به ایالات متحده و خدمات مخفی آن دارد که کاخ الیزه آماده ی پاسخ گویی به آن بوده است . به طور غریبی نیروهای ضد تروریستی کاخ الیزه که توسط دادستان پیر دو بوسکه دو فلوریان هدایت می شوند ، هم اکنون از سوی ٬٬ سلول ٬٬ خاصی به رئیس ستاد اول ریاست جمهوری آدمیرال برنارد روژل سپرده شده است . بنا بر نشریه ی (اوپینیون ) لودویک شاکر ـ که بن آلا را استخدام کرده است ، و خود مامور می باشد - مامور سابق امنیت خارجی بوده است ( دی جی اس ا ) [9]
البته موضوع مقایسه میان آلکساندر بن الا و موریس پاپون نمی باشد ، اما باید از خود پرسید که آیا در اروپا نیروهای سرکوب گر غیر قانونی در حال شکل گرفتن می باشند .
چه کسی موضوع بن الا را مطرح کرد ؟
کاملاَََ روشن است که به علت عدم وجود شکایت از سوی قربانیان آقای بن الا ، و از اینکه نمی توان او را و ضرب و شتمی که انجام داده است از روی تصاویر ویدیویی شناسایی کرد ، این موضوع از روز اول رسانه ای نشد .
افرادی که بن آلا را لو دادند بسیار اشخاص مطلعی بودند ، همچنین کسانی که هرج و مرج داخل کاخ الیزه را
خبر دادند . هر چند موقعیت شغلی آنها باعث شده تا در سکوت عملیات خود را انجام بدهند . بلافاصله اذهان عمومی به سمت اشخاصی مانند رئیس شبکه ی امنیت داخلی ( دی جی اس آ ) هدایت می شود همچنین به سمت رئیس امنیت و دفاع ( دی ار اس دی )
این امکان وجود دارد که افسران پلیس به الکساندر بن الا عنوان پلیس را داده باشند ، که در اول ماه مه از آن سوء استفاده نموده . از این رو ندانسته به تله افتاده [10]
البته ما در وضعیت دوران جنگ سرد و جنگ الجزایر نمی باشیم . این موضوع هیچ ربطی با ( اس آ س ) ندارد . پرزیدنت مکرون نمی خواهد کشور فرانسه را در برابر یک میلیشیا به طور غیر قانونی حمایت کند . ما به عکس در موقعیتی قرار داریم که در آن جنگ میان روسیه و ایالات متحده و دولت پنهان دیگر انگلو ساکسون ، وجود دارد و این موضوع علیه پرزیدنت ترامپ عمل می کند .
[1] Durant les périodes de cohabitation entre une président et un Premier ministre de formations politiques opposées, la sécurité du président a été exclusivement assurée par des gendarmes afin de ne pas révéler au Premier ministre ce que faisait le président.
[2] “ماموریت الکساندر بن آلا”, ترجمه Sylvia Bejanian, شبکه ولتر, 28 ژوئيه 2018, www.voltairenet.org/article202191.html
[3] Secret Warfare: Operation Gladio and NATO’s Stay-Behind Armies, Daniele Ganser, Routledge 2005. Version française : Les Armées Secrètes de l’OTAN, Demi-Lune, 2007. Le stay-behind a fait l’objet de nombreux documentaires, dont en français Les Armées secrètes de l’OTAN, d’Emmanuel Amara pour France-Télévision, ou Au cœur de la Guerre froide : les hommes de l’ombre de Lucio Mollica pour la RTBF. Pour ma part, j’avais écris cet article, il y a une vingtaine d’années : « Stay-behind : les réseaux d’ingérence américains », Réseau Voltaire, 20 août 2001.
[4] « La guerre secrète en France », par Daniele Ganser, Réseau Voltaire, 18 avril 2011.
[5] « Quand le stay-behind portait De Gaulle au pouvoir », « Quand le stay-behind voulait remplacer De Gaulle », par Thierry Meyssan, Réseau Voltaire, 27 août et 10 septembre 2001.
[6] « Gladio-Luxembourg : Juncker contraint de démissionner », Réseau Voltaire, 10 juillet 2013.
[7] Lire la seconde partie de Sous nos yeux. Du 11-septembre à Donald Trump, Thierry Meyssan, Demi-Lune 2017.
[8] Lire et voir les nombreux ouvrages et documentaires de Sibel Edmonds.
[9] «Ludovic Chaker: un ami de Benalla est « chargé de mission » auprès de l’amiral Rogel (actualisé -2)», Jean-Dominique Merchet, L’Opinion, 26 juillet 2018.
[10] Voir la déposition et la lettre d’Alain Gibelin à la Commission de l’Assemblée nationale et les comparer aux déclarations d’Alexandre Benalla au Monde du 27 juillet.