Voltaire Network

London har nettopp startet en falsk-flagg operasjon i Idlib

+

Ifølge det russiske forsvarsdepartementet «blir en forræderisk provokasjon nå filmet i området ved Jisr al-Choghour for å få oss til å tro at den syriske hæren har brukt kjemiske våpen mot sivile.»

Radikalister transporterte to kanner med en klorinert giftig substans til Jisr al-Choghour for å arrangere det slik at angrepet skal virke mer «realistisk».

Filmteam fra ulike fjernsynsstasjoner i Midt-Østen og en regional representant for en stort USA-kanal ankom 11. september, 2018, for å produsere videoer.

Den britiske hemmelige tjenesten (MI6) har planlagt å organisere et Falsk Flagg kjemisk angrep i Idlib for å knytte det til den Syriske Arabiske Republikken og på den måten rettferdiggjøre et vestlig angrep mot Syria. Tyskland, USA, Frankrike og Storbritannia skal delta.

Oversettelse
Knut Lindtner
Derimot.no

Voltaire Network

Voltaire, internasjonal utgave

Godkjente artikler under vanlig journalistisk skjønn

Artikklene på Voltaire Network kan fritt videreformidles såfremt det henvises til kilde, deres integritet respekteres og de ikke brukes til kommersiell virksomhet (lisens CC BY-NC-ND).

Støtt Voltaire Network

Du besøker denne websiden for å søke opp kvalitetsanalyser som gjør deg i stand til å danne deg din egen oppfatning av dagens verden. For at vi skal kunne fortsette arbeidet vårt, trenger vi din støtte.
Hjelp oss med ditt bidrag.

Hvordan delta i Voltaire Network?

Medlemmene i vårt team er alle frivillige.
- Morsmålsoversettere på profesjonelt nivå: du kan hjelpe oss med å oversette artiklene våre.