Voltaire-verkosto
“Sodankäynnin taito”

Bilderberg-ryhmän pitkät lonkerot

Muutaman viime vuoden aikana Bilderberg-ryhmästä on kirjoitettu paljon naurettavia kertomuksia. Kuitenkin dokumenttien perusteella on mahdollista muodostaa siitä luotettava näkemys. Lukuisat tutkijat ovat tutkineet sitä. Se ei ole mikään maailmanhallitus vaan vaikutusvaltainen verkosto, jonka CIA ja M16 ovat muodostaneet Natoa tukemaan.

| Rome (Italie)
+
JPEG - 27.2 ko
Henry Kissinger ja Mike Pompeo saapumassa Montreux Palaceen 67. vuosittaiseen Bilderberg-ryhmän kokoukseen

Kolme italialaista kutsuttiin tämänvuotiseen Bilderberg-ryhmän kokoukseen, joka pidettiin Montreuxissa, Sveitsissä 30.5.-2.6. Lili Gruberin, La7-TV-kanavan juontajan lisäksi, joka tätä nykyä on Bilderberg-ryhmän vakituinen jäsen, kutsuttiin toinen journalisti – tämä oli Stefano Feltri, Fatto Quotidianon apulaisjohtaja (johtaja on Marco Travaglio). “Kolmas mies”, jonka Bilderberg valitsi, oli Matteo Renzi, Partito Democraticon senaattori, ja neuvoston entinen puheenjohtaja.

Bilderberg-ryhmä, joka muodollisesti perustettiin 1954 tiettyjen Yhdysvaltain ja Euroopan “merkittävien kansalaisten” aloitteesta, mutta sen loivat todellisuudessa CIA ja Ison-Britannian salainen palvelu M16 tukeakseen Natoa Neuvostoliittoa vastaan [1]. Kylmän sodan jälkeen se jatkoi samassa roolissa tukeakseen Yhdysvaltain ja Naton strategiaa.

Näiden vuosittaisten kokousten osanottajat ovat melkein pelkästään Länsi_Euroopan ja Pohjois-Amerikan kansalaisia.Heitä on noin 130 edustamassa politiikkaa, taloutta, asevoimia, tärkeimpiä tiedotusvälineitä ja tiedustelupalveluja, ja jotka muodollisesti osallistuvat yksityishenkilöinä. He kokoontuvat suljettujen ovien takana loistohotelleissa, joka vuosi eri maassa, ja heitä suojelevat ankaran sotilaalliset turvajärjestelmät. Journalisteja ja tarkkailijoita ei päästetä sisään, eikä mitään kommunikeaa julkaista koskaan. Osanottajien pitää vannoa vaikenevansa – he eivät saa edes paljastaa niiden puhujien henkilöllisyyttä, jotka ovat voineet antaa heille tietoja (totaalisesti välittämättä julistamastaan “avoimuudesta”). Tiedämme ainoastaan, että tänä vuonna he puhuivat enimmäkseen Venäjästä ja Kiinasta, alueellisista asennuksista, stabiilista strategisesta järjestelmästä, ja kapitalismin tulevaisuudesta.

Tämän vuoden tärkeimmät mukanaolijat, kuten tavallista, olivat Yhdysvalloista; Henry Kissinger, “historiallinen henkilö” ryhmässä pankkiiri David Rockefellerin kanssa (Bilderbergin ja Trilateraalisen komission perustaja, joka kuoli 2017); Mike Pompeo, CIA:n entinen johtaja ja nykyinen ulkoministeri; kenraali David Petraeus, CIA:n entinen johtaja [2]; Jared Kushner, presidentti Trumpin Lähi-Idän neuvonantaja (ja vävy), ja Israelin pääministerin Benjamin Netanjahun läheinen ystävä. Edelleen Jens Stoltenberg, Naton pääsihteeri, jolle myönnettiin toinen mandaatti hänen Yhdysvalloille suorittamistaan palveluksista.

Neljän päivän ajan salaisissa, monihenkisissä ja kahdenkeskisissä kokouksissa, nämä edustajat muiden tunnettujen tai tuntemattomien lännen valtaapitävien maiden henkilöiden kanssa, vahvistivat ja laajensivat kontaktiverkostoa, joka tekee heille mahdolliseksi vaikuttaa hallitusten politiikkaan ja yleisen mielipiteen suuntaamiseen.

Tulokset ovat nähtävissä. Il Fatto Quotidianossa Stefano Feltri puolustaa kiivaasti Bilderberg-ryhmää, selittäen näiden kokousten salaisena pitämistä sillä, että “pyritään luomaan rehellistä ja avointa kekustelua, joka niumenomaan on “ei-institutionaalista”, ja hyökkää “monia salaliittoteoreetikkoja” vastaan, jotka levittävät “legendoja” Bilderberg-ryhmästä ja Trilateraalisesta komissiosta [3].

Hän kuitenkin jättää mainitsematta sen tosiasian, että näiden lukuisien “salaliittoteoreetikkojen” joukossa oli tuomari Ferdinando Imposimato, Cassationin korkeimman oikeuden kunniapuheenjohtaja (hän kuoli 2018), joka kuvasi aloittamiensa tutkimusten tuloksia seuraavasti: “Bilderberg-ryhmä on osittain vastuussa jännitysstrategiasta ja siten myös verilöylyistä” - Piazza Fontanan verilöylystä alkaen, joissa Bilderberg-ryhmä työskenteli CIA:n sekä Italian tiedustelupalveluiden kanssa, Gladion ja uusfasististen ryhmien kanssa, P2 loosin ja USA:n vapaamuurarien loosien kanssa Naton tukikohdissa [4].

Myös Matteo Renzi on nyt päässyt tähän arvovaltaiseen klubiin. Jos ei oteta huomioon sitä mahdollisuutta, että hänet on saatettu kutsua analyysikykyjensä takia, meille jää hypoteesi, että nämä valtaa omaavat miehet ja naiset suunnittelevat salaa jotakin muuta poliittista operaatiota Italiaan.

Olemme kopioineet vuoden 2019 Bilderberg-ryhmän kokouksen virallisen osanottajaluettelon, mutta omalla määritelmällämme heidän tehtävistään: « Liste des participants à la reunion 2019 du Groupe de Bilderberg »

Odottamattomien poliittisten tapahtumien valmistelu on yksi Bilderberg-ryhmän ominaisuuksista. Niinpä vuonna 2014 ryhmä kutsui Emmanuel Macronin, joka ilmoitti välirikostaan Francois Hollanden kanssa. Ja vuonna 2016 taas Le Havren pormestarin Edouard Philippen, joka ilmoitti tukevansa Emmanuel Macronia. Näistä kahdesta miehestä tuli Ranskan presidentti ja pääministeri.

Käännös
Tuula

Lähde
Il Manifesto (Italie)

[1] “What you don’t know about the Bilderberg-Group”, by Thierry Meyssan, Komsomolskaïa Pravda (Russia) , Voltaire Network, 9 May 2011.

[2] David Petraeus a conçu, en tant que directeur de la CIA, l’armement de Daesh par l’Opération «Timber Sycamore». Il poursuit aujourd’hui ce trafic en tant que directeur du Global Institute du fonds de placement KKR. KKR est dirigé par Henry Kravis, hôte incontournable du Bilderberg, dont sa femme est administratice. Il est aussi le principal financier d’Emmanuel Macron. « Des milliards de dollars d’armes contre la Syrie », par Thierry Meyssan, Réseau Voltaire, 18 juillet 2017.

[3] “Sì, il gruppo Bilderberg mi ha invitato alla sua riunione. Vi spiego perché mi interessa partecipare”, Stefano Feltri, 28 Maggio 2019; «Stefano Feltri al Bilderberg, per me è un errore e le spiego perché», Angelo Cannatà, 1 Giugno 2019; «Dentro il Bilderberg: ecco di cosa si discute davvero», Stefano Feltri, 4 Giugno 2019, Il Fatto Quotidiano.

[4] “Terrorism: Judge Imposimato accuses Bilderberg”, Voltaire Network, 1 February 2013.

Artikkeli on lisensoitu Creative Commons -lisenssin mukaisesti

Voltaire-verkoston artikkeleita voidaan tuottaa uudelleen vapaasti edellyttäen, että lähde on mainittuna, lähteiden eheyttä kunnioitetaan, eikä niitä käytetä kaupallisiin tarkoituksiin (lisenssi CC BY-NC-ND).

Voltaire-verkoston tukeminen

Vierailet tällä verkkosivulla etsien laadukkaita analyysejä joden avulla voit muodostaa henkilökohtaisen ymmärryksen tämän päivän maailmasta. Jotta voimme jatkaa toimintaamme, tarvitsemme tukeasi pyrkimyksiemme osalta.
Auta meitä vaikuttamaan myönteisesti.

Kuinka voit osallistua Voltaire-verkostoon?

Ryhmämme jäsenet ovat kaikki vapaaehtoisia.
- Ammattilaistason omalle äidinkielelleen kääntävät käännösalan ammattilaiset: voitte auttaa meitä kääntämällä artikkeleitamme.

Kilpailu avaruuden hallitsemisesta
«Sodankäynnin taito»
Kilpailu avaruuden hallitsemisesta
par Manlio Dinucci, Voltaire-verkosto
 
 EU-maiden farssimaiset suhteet Venäjään
«Sodankäynnin taito»
EU-maiden farssimaiset suhteet Venäjään
par Manlio Dinucci, Voltaire-verkosto
 
Euroopan Unioni Pentagonin ydinasestrategiassa
«Sodankäynnin taito»
Euroopan Unioni Pentagonin ydinasestrategiassa
par Manlio Dinucci, Voltaire-verkosto
 
 Keitä ovat Persianlahden öljytankkerien tuhopolttajat?
«Sodankäynnin taito»
Keitä ovat Persianlahden öljytankkerien tuhopolttajat?
par Manlio Dinucci, Voltaire-verkosto
 
Venäjä-Kiina: huippukokous, josta media vaikeni
“Sodankäynnin taito”
Venäjä-Kiina: huippukokous, josta media vaikeni
par Manlio Dinucci, Voltaire-verkosto
 
Miten Italia hankki “suuren kansakunnan” statuksen
Miten Italia hankki “suuren kansakunnan” statuksen
par Manlio Dinucci, Voltaire-verkosto
 
“Amerikkalainen puolue” Euroopan Unionin instituutioiden keskellä
“Sodankäynnin taito”
“Amerikkalainen puolue” Euroopan Unionin instituutioiden keskellä
par Manlio Dinucci, Voltaire-verkosto