Ανεξάρτητα από το αν η επιδημία Covid-19 είναι φυσική ή έχει προκληθεί, προσφέρει μια ευκαιρία σε μια διακρατική ομάδα να επιβάλει ξαφνικά το πολιτικό της σχέδιο χωρίς ούτε να συζητηθεί ούτε καν να εκτεθεί.

Στη διάρκεια μερικών εβδομάδων, είδαμε δημοκρατικά κράτη να αναστέλλουν τις θεμελιώδεις ελευθερίες: απαγόρευση με ποινή πρόστιμο ή φυλακή αν εξέλθουμε από τα σπίτια μας, αν συμμετάσχουμε σε συγκεντρώσεις και να διαδηλώσουμε. Η υποχρεωτική εκπαίδευση για παιδιά κάτω των 16 ετών έχει καταργηθεί προσωρινά. Εκατομμύρια εργαζόμενοι έχασαν τη δουλειά τους και αυτομάτως έγιναν άνεργοι. Εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις υποχρεωθήκαν αυταρχικά να κλείσουν και δεν θα μπορέσουν πλέον να ανοίξουν ξανά.

Απροετοίμαστες , οι κυβερνήσεις ενθάρρυναν τις επιχειρήσεις να θεσπίσουν την τηλεργασία. Όλες οι επικοινωνίες μέσω του Διαδικτύου καταγράφηκαν αμέσως από το σύστημα Echelon. Αυτό σημαίνει ότι τα «πέντε Μάτια (Five Eyes)» (Αυστραλία / Καναδάς / Νέα Ζηλανδία / Ηνωμένο Βασίλειο / ΗΠΑ) διαθέτουν στα αρχεία τους τα μέσα για να αποκαλύψουν τα μυστικά σχεδόν όλων των Ευρωπαίων βιομηχάνων. Για αυτό, είναι ήδη πολύ αργά.

Κανένας από τους μετασχηματισμούς των κοινωνιών δεν έχει ιατρική δικαιολογία. Κανένα βιβλίο επιδημιολογίας στον κόσμο δεν αναφέρει κάτι παρόμοιο και ακόμη λιγότερο δεν συνιστά «υποχρεωτικό γενικευμένο περιορισμό κατ’ οίκον» για την καταπολέμηση μιας επιδημίας.

Οι πολιτικοί ηγέτες των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν παραλύσει από παραληρηματικές στατιστικές προβλέψεις που ανακοίνωναν εκατόμβη νεκρών στη χώρα τους [1]. Στη συνέχεια, ανακουφίστηκαν από τις έτοιμες λύσεις μιας ισχυρής ομάδας πίεσης των οποίων τα μέλη είχαν συναντηθεί στο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός και στα Συνέδρια για την Ασφάλεια του Μονάχου [2].

Ο «υποχρεωτικός γενικευμένος περιορισμός κατ’ οίκον» σχεδιάστηκε δεκαπέντε χρόνια νωρίτερα, στο κόρφο της κυβέρνησης Μπους, όχι ως εργαλείο για τη δημόσια υγεία, αλλά για να στρατιωτικοποιήσει την αμερικανική κοινωνία κατά τη διάρκεια μιας βιοτρομοκρατικής επίθεσης. Και αυτό το σχέδιο εφαρμόζεται σήμερα στην Ευρώπη.

Το αρχικό σχέδιο, που σχεδιάστηκε πριν από περισσότερα από είκοσι χρόνια, από το αφεντικό του φαρμακευτικού εργαστηρίου Gilead Science, Donald Rumsfeld, προέβλεπε την προσαρμογή των ΗΠΑ στην παγκόσμια χρηματοπιστωτική οικονομία. Ο πλανήτης έπρεπε να χωριστεί γεωγραφικά και να περιγραφούν τα καθήκοντα της κάθε περιοχής. Οι περιοχές που δεν θα έχουν ενσωματωθεί στην παγκόσμια οικονομία δεν θα πρέπει να έχουν κρατική υπόσταση, αλλά να είναι απλές δεξαμενές πρώτων υλών. Οι ανεπτυγμένες περιοχές (συμπεριλαμβανομένης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Ρωσίας και της Κίνας) θα είναι υπεύθυνες για την παραγωγή · ενώ, μόνο οι Ηνωμένες Πολιτείες θα διέθεταν βιομηχανία όπλων και θα ήταν επιφορτισμένες με την αστυνόμευση όλου του κόσμου.

Για να γίνει αυτό, δημιουργήθηκε μια ομάδα μέσα ενός think-tank, του American Enterprise Institute, το "Project for a New American Century".

Ανακοινώθηκε, αρκετά ωμά, μόνο ένα μέρος του προγράμματος. Αυτό, που είχε στόχο να πείσει μεγάλους χορηγούς να υποστηρίξουν την εκλογική εκστρατεία του Gorge W. Bush. Στις 11 Σεπτεμβρίου στις 10 π.μ., δύο πολιτικά αεροσκάφη έπληξαν το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου στη Νέα Υόρκη. Στην συνέχεια ανακηρύχθηκε έκτακτη Κυβέρνηση με την ονομασία «συνέχεια της κυβέρνησης» (Continuity of Government, CoG).

Ο Πρόεδρος Μπους μεταφέρθηκε σε στρατιωτική βάση. Τα μέλη του Κογκρέσου και οι ομάδες τους μεταφέρθηκαν σε ένα τεράστιο μπούνκερ 40 χιλιόμετρα από την Ουάσιγκτον. Και η ίδια η μυστική «κυβέρνηση συνέχειας», στην οποία συμμετείχε ο Ράμσφελντ, ανέλαβε την εξουσία μέχρι το τέλος της ημέρας.

Εκμεταλλευόμενη το συναισθηματικό σοκ της ημέρας, αυτή η ομάδα θέσπισε έναν ογκώδη Αντιτρομοκρατικό Κώδικα γραμμένο πολύ νωρίτερα, με το όνομα USA Patriot Act. Δημιούργησε ένα μεγάλο σύστημα εσωτερικής παρακολούθησης, το Τμήμα Εσωτερικής Ασφάλειας (Homeland Security), επαναπροσδιόρισε την αποστολή των ενόπλων δυνάμεων σύμφωνα με τον παγκόσμιο καταμερισμό εργασίας (Δόγμα Cebrowski), και ξεκίνησε τον "Ατελείωτο Πόλεμο". Μετέτρεψαν λοιπόν τον κόσμο που ζούμε εδώ και δύο δεκαετίες σε έναν πραγματικό εφιάλτη.

Εάν δεν προσέξουμε, η τρέχουσα ομάδα, της οποίας ο Δρ Richard Hatchett είναι το ορατό πρόσωπο, θα μεταφέρει αυτό το πρόγραμμα από τις Ηνωμένες Πολιτείες στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Θα επιβάλει σε διάρκεια μια εφαρμογή παρακολούθησης κινητού τηλεφώνου για την παρακολούθηση των επαφών μας, θα καταστρέψει ορισμένες οικονομίες για να μεταφέρει τη δύναμη παραγωγής τους σε βιομηχανίες όπλων · και τέλος θα μας πείσει ότι η Κίνα είναι υπεύθυνη για την επιδημία και ότι πρέπει να ανακοπεί (Containment).

Εάν δεν προσέξουμε, το ΝΑΤΟ που πιστεύαμε να είναι σε κατάσταση εγκεφαλικού θανάτου θα αναδιοργανωθεί. Θα επεκταθεί στον Ειρηνικό, για την προσχώρηση της Αυστραλίας [3].

Εάν δεν προσέξουμε, το σχολείο θα αντικατασταθεί από τη διδασκαλία κατ΄οίκον. Τα παιδιά μας θα γίνουν παπαγάλοι χωρίς κριτική σκέψη, ξέροντας τα πάντα, αλλά μη γνωρίζοντας τίποτα.

Στον νέο κόσμο που προετοιμάζεται για τους Ευρωπαίους της ΕΕ, τα κύρια μέσα ενημέρωσης δεν θα χρηματοδοτούνται πλέον από τη βιομηχανία πετρελαίου, αλλά από τη Big Pharma. Θα μας πείσουν ότι όλα τα μέτρα που ελήφθησαν ήταν τα σωστά. Οι μηχανές αναζήτησης θα σημειώσουν την αξιοπιστία των μη συμμορφούμενων μέσων ενημέρωσης σε σχέση με τους τίτλους των υπογραφόντων των άρθρων τους και όχι την ποιότητα της συλλογιστικής τους.

Υπάρχει ακόμη χρόνος να αντιδράσουμε.

Μετάφραση
Κριστιάν Άκκυριά
Πηγή
Ινφογνώμων Πολιτικά (Ελλάδα)

[1Covid-19: Neil Ferguson, ο φιλελεύθερος Λυσσένκο”, του Τιερί Μεϊσάν, Μετάφραση Κριστιάν Άκκυριά, Ινφογνώμων Πολιτικά (Ελλάδα) , Δίκτυο Βολταίρος, 19 avril 2020.

[2Η Covid-19 και η Κόκκινη Αυγή”, του Τιερί Μεϊσάν, Μετάφραση Κριστιάν Άκκυριά, Ινφογνώμων Πολιτικά (Ελλάδα) , Δίκτυο Βολταίρος, 28 avril 2020.

[3Το ΝΑΤΟ επιδιώκει να γίνει η Ειρηνο-Ατλαντική Συμμαχία”, του Τιερί Μεϊσάν, Μετάφραση Κριστιάν Άκκυριά, Ινφογνώμων Πολιτικά (Ελλάδα) , Δίκτυο Βολταίρος, 10 décembre 2019.