I kjølvannet av USAs forsvarsdepartements avgjørelse om å droppe alle anklager mot general Michael Flynn, så har tidligere direktør i forsvarsdepartementet, og i en kort periode nasjonal sikkerhetsrådgiver for president Trump og en av hans nærmeste kolleger, Ezra Cohen-Watrick, stilt opp som statssekretær i forsvaret. Han vil være ansvarlig for kampen mot narkotiske stoffer og globale trusler.

Han spilte en sentral rolle da han overleverte dokumenter som avdekket at det i Obama- etterretningen fantes plan om en sammensvergelse mot den framtidige Trump-administrasjonen. Disse dokumentene ble overlevert til Devin Nunes, sjef for kongressens etterretningskomite.

Slike dokumenter fikk mr. Nunes til offisielt å utfordre Robert Muellers etterforskning i den såkalte Russiagate, som hadde som mål å fjerne Trump fra Det Hvite Hus

Ved å ta ansvaret for kampen mot narkotika i Pentagon, vil Ezra Cohen-Watnick bli sjef for de neokonservatives planer om å styrte Venezuelas president Nicolas Maduro.

I løpet av 24 dager greidde Michael Flynns team å kaste ut alle sympatisører til Det Muslimske Brorskap som var begravet i Obamas administrasjon.

Samtidig har den nye direktøren for nasjonal etterretning Richard Grenell avklassifisert dokumenter som avslører navn på medlemmer av Obama-administrasjonen som klekket ut dette plottet, til og med før valget av Donald Trump.

Disse navnene kan bli offentliggjort når som helst.

Disse menneskene vil måtte stå til ansvar for å ha funnet på Russiagate, og til og med et Ukrainagate, som har forgiftet amerikansk politisk liv i tre år.

I sin twitterkonto har president Trump skrevet: «Jeg håper dere hadde det moro da dere etterforsket meg. Nå er det min tur».

Oversettelse
Ingunn Kvil Gamst
Derimot.no