Δίνοντας με λαμπρότητα την προεδρική του χάρη στον στρατηγό Μάικλ Φλίν, ο Ντόναλντ Τραμπ προκάλεσε σύγχηση.

Βέβαια, αυτός ο σπουδαίος στρατιωτικός διώκεται για ψέματα που είπε στους ανακριτές του Russiagate (και όχι για άλλα εγκλήματα που ο ίδιος θα είχε διαπράξει). Επιδίωκε να προστατεύσει το αφεντικό του από τις εισβολές της Δικαιοσύνης, γεγονός για το οποίο ο τελευταίος τον ευχαριστεί σήμερα.

Αλλά κυρίως επειδή αυτός ο άνθρωπος έχει ένα αξιοσημείωτο βιογραφικό (curriculum vitæ). Ως διευθυντής των στρατιωτικών πληροφοριών, αμφισβήτησε την υποστήριξη της κυβέρνησης Ομπάμα στην Αλ Κάιντα, το Ντάες και τη μητρική τους εταιρεία, τους Αδελφούς Μουσουλμάνους. Πάλεψε για να σταματήσει τον πόλεμο εναντίον της Συρίας και να διατηρήσει τον πρόεδρο Μπασάρ αλ-Άσαντ στη θέση του. Στο απόγειο μιας αξέχαστης σύγκρουσης, κατά την οποία υποστηρίχθηκε από τους στρατηγούς Mattis και Kelly, αναγκάστηκε να παραιτηθεί.

Συνάντηση στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, στις 13 Ιουνίου 2013 στο Λευκό Οίκο. Ο πρέσβης της μυστικής Αδελφότητας των Αδελφών Μουσουλμάνων , Youssef al-Qaradâwî, ο οποίος δεν μπορούσε να έρθει στην Ουάσινγκτον επειδή του είχε απαγορευτεί η πρόσβαση στο έδαφος των ΗΠΑ, εκπροσωπήθηκε από τον αναπληρωτή του, Σεΐχη Αμπντάλα Μπιν Μπαγιά ( δεύτερο στα αριστερά με το τουρμπάνι ).

Ξεκίνησε τότε μια καριέρα στον ιδιωτικό τομέα, εργαζόμενος στην Cambridge Analytica, την εταιρεία που ανέλυσε τα μέγα-δεδομένα της κίνησης στο Διαδίκτυο για να βοηθήσει τις εκλογικές εκστρατείες πολλών σημερινών ηγετών, όπως του Ted Cruz [1] και του Donald Trump στις ΗΠΑ. Στη συνέχεια, με τον γιο του, Michael Jr, δημιούργησε μια εταιρεία για λόμπυ, της οποίας η Τουρκία ήταν πελάτης. Συνηγόρησε υπέρ της έκδοσης του Fetuhllah Gülen, κατηγορούμενου για υποκίνηση του πραξικοπήματος του 2016. Εκείνη την εποχή, ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν ήταν ακόμη ο προστάτης των Αδελφών Μουσουλμάνων και δίσταζε να γίνει ο ηγέτης του τουρκικού εθνικισμού. Επομένως, ήταν επιθυμητό να εκδοθεί ο ισλαμιστής ηγέτης ο οποίος είχε ετοιμάσει το πραξικόπημα με εντολή της CIA.

Τελικά, ο στρατηγός Φλιν πλησίαζε τον Ντόναλντ Τραμπ, επένδυε στην εκστρατεία του εναντίον των Πουριτανών στο σημείο να επιλεγεί ως πιθανός αντιπρόεδρος ή ακόμη και υπουργός Άμυνας ή σύμβουλος εθνικής ασφάλειας. Αυτή τη τελευταία θέση θα καταλάβει 24 ημέρες μετά την ορκωμοσία του προέδρου Τραμπ μέχρι την αναγκαστική παραίτησή του λόγω της έρευνας του Russiagate .

Από εκείνη την ημερομηνία, ήταν διακριτικός, ασχολούμενος αποκλειστικά με τη νομική του υπεράσπιση.

Ο στρατηγός Φλιν και ο πρόεδρος Τραμπ

Εξ ου και αυτό το ερώτημα: τι έκανε τότε αυτός ο μαιτρ-κατάσκοπος τόσο εγγύς του Ντόναλντ Τραμπ;

Στις 14 Σεπτεμβρίου 2019, ανακοινώθηκε ως ομιλητής, μαζί με τον Τζορτζ Παπαδόπουλο, σε συνέδριο με θέμα «Στρατιώτες της Ψηφιακής Εποχής» στην Ατλάντα. Αυτή ήταν η πρώτη δημόσια εκδήλωση του κινήματος QAnon. Όμως, ενόψει του ενδιαφέροντος του Τύπου, ακύρωσε τη συμμετοχή του.

Το συνέδριο διοργανώθηκε από τον Richard Granville, ιδρυτή της μηχανής αναζήτησης Yippy. Όμως, για το QAnon το ίδιο, τίποτα δεν είναι γνωστό. Μόνο ότι, με αυτή την υπογραφή, θέτει το εαυτό του ως ανώτερος αξιωματούχος Άμυνας εξουσιοδοτημένος για μυστικά του επίπεδου « Q » και ότι σκοπεύει να παραμείνει Anonυμος. Πολλά μηνύματα που μεταδίδονται ευρέως του αποδίδουν ότι οδηγεί μια έρευνα για έναν παιδόφιλο κύκλο μέσα στην ανώτερη πουριτανική αστική τάξη, στη συνέχεια του Pizzagate, συμπεριλαμβανομένων πολλών προσωπικοτήτων του Χόλιγουντ και του Δημοκρατικού Κόμματος, συμπεριλαμβανομένων των αδελφών Podesta.

Ο John Podesta ήταν γραμματέας του Λευκού Οίκου υπό τον πρόεδρο Μπιλ Κλίντον και μετά διευθυντής της προεκλογικής εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον. Στη μέση του Russiagate , είχε αμφισβητήσει το Δίκτυο Βολταίρος ως μαριονέτα του Κρεμλίνου αφού ο Michael Φλιν Jr. είχε μεταδώσει ένα από τα άρθρα μου που αποκάλυπτε το σχέδιο μεταρρύθμισης του πατέρα του για τις υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ [2].

Πριν από τις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, το "Q" μετέδιδε μηνύματα που ενημέρωναν για μια επικείμενη επιχείρηση εναντίον των συνωμοτών που επρόκειτο να νοθέψουν την ψηφοφορία. Έκτοτε, αποκάλυψε την κατάσχεση, στη Γερμανία, των εγκαταστάσεων του συγκροτήματος Dominion, που εμπλέκεται στις καταμετρήσεις των εκλογών στις ΗΠΑ. Ωστόσο, παρώτι η αστυνομική παρέμβαση αυτή έλαβε πράγματι χώρα, δεν είναι δυνατό να εξακριβωθεί ποιος την διέταξε, ούτε γιατί, και ακόμη λιγότερο τι βρήκαν.

Ο προσωπικός δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ και πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Ρούντι Τζουλιάνι, από την πλευρά του, μίλησε για διάφορες μορφές εκλογικής νοθείας: στο επίπεδο της εγγραφής των ψηφοφόρων, των ίδιων των κάλπων, των ψήφων που αποστέλλονται μέσω ταχυδρομείου, των αυτόματων μετρήσεων των δελτίων και τελικά των μεταδόσεων των αποτελεσμάτων των μηχανών. Εδώ μπαίνει το λογισμικό του Dominion. Φέρεται ότι μετράει λιγότερες ψήφους για τον Ντόναλντ Τραμπ και περισσότερες για τον Μπάιντεν ανάλογα με τις ψήφους. Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται ότι χρησιμοποιήθηκε σε μερικές χώρες για να νοθεύσει τις εκλογές, συμπεριλαμβανομένης της Βενεζουέλας.

Έτυχε ο πρόεδρος Χούγκο Τσάβες να έχει ζητήσει συχνά εκλογικούς παρατηρητές από το Δίκτυο Βολταίρος. Ένας από εκείνους είχε ανακαλύψει εκ των προτέρων και κατήγγειλε ένα κόλπο για νόθευση της κάλπης. Η χώρα χρησιμοποιούσε εκλογικά μηχανήματα που εκδίδαν μια απόδειξη για κάθε ψήφο. Η Dominion είχε προετοιμάσει εκ των προτέρων έναν κατάλογο των εκλογικών του μηχανών που έπρεπε να ελεγχθούν, συγκρίνοντας τα ηλεκτρονικά αποτελέσματα με τις αποδείξεις. Ως εκ τούτω, μπορούσε ο καθένας να ξέρει ότι τα άλλα μηχανήματα θα μπορούσαν να νοθευτούν χωρίς κίνδυνο. Δεν ήταν ο πρόεδρος Τσάβες που ήθελε να παραποιήσει τα αποτελέσματα, αλλά η εταιρία Dominion, για λογαριασμό του οποίου δεν γνωρίζουμε ποιος. Ο στρατηγός που είχε διοργανώσει τις εκλογές συνελήφθη πριν διεξαχθούν, για διαφθορά και υψηλή προδοσία.

Η δικηγόρος του στρατηγού Φλιν, Sidney Powell, εντάχθηκε στην ομάδα του Rudy Giuilani στη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου. Πρώην ομοσπονδιακή εισαγγελέας της Βόρειας Καρολίνας, έκανε όνομα ενάντια στον υπόκοσμο και τη διαφθορά. Όταν έγινε δικηγόρος, απέδειξε την καταχρηστική φύση της έρευνας εναντίον του Φλιν και κατάφερε να την ακύρωσει. Μόλις ανακοίνωσε μαζί με τον Giuilani ότι τελειώνει τη σύνταξη μιας νέας καταγγελίας εναντίον της Dominion για μαζική απάτη.

Η απόλυση πέντε των κυριοτέρων στελεχών του Πενταγώνου [3] φέρει την υπογραφή του στρατηγού Φλιν: τα αποχωρούντα στελέχη ήταν όλα μπλεγμένα στην υποστήριξη της μυστικής Αδελφότητας των Αδελφών Μουσουλμάνων και των τρομοκρατικών τους οργανώσεων, της Αλ Κάιντα και του Ντάες.

Μήπως μπλόφαρε ο Ντόναλντ Τραμπ ή έχει πιάσει τους απατεώνες με το χέρι τους στην τσάντα; Σε αυτήν την περίπτωση, θα τους πολεμήσει ή θα διαπραγματευτεί μαζί τους;

Μετάφραση
Κριστιάν Άκκυριά
Πηγή
Ινφογνώμων Πολιτικά (Ελλάδα)

[1Ted Cruz PSYOP”, του Τιερί Μεϊσάν, Μετάφραση Κριστιάν Άκκυριά, Ινφογνώμων Πολιτικά (Ελλάδα) , Δίκτυο Βολταίρος, 9 février 2016.

[3Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν παίζει μόνο γκολφ, εκκαθαρίζει και το Πεντάγωνο”, του Τιερί Μεϊσάν, Μετάφραση Κριστιάν Άκκυριά, Ινφογνώμων Πολιτικά (Ελλάδα) , Δίκτυο Βολταίρος, 17 novembre 2020.