در هجدهم ماه سپتامبر ۲۰۰۱ ، یک هفته پس از حادثه ی ۱۱ سپتامبر، کنگره ایالات متحده با رای دوطرفه ، قانون عمومی ۱۰۷-۴۰ را تصویب کرد که در آن : رئیس جمهور مجاز است با همه ی نیروها علیه مردم ، سازمان ها یا اشخاص وارد عمل شود . با این تصور که ٰرئیس جمهور حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ را برنامه ریزی شده می دانست ، و به منظور جلوگیری از هر گونه اقدام تروریستی علیه ایالات متحده ،این قانون به بوش پسر اختیار کامل می داد تا در زمان جنگ آنرا اجرا کند . در این میان سناتور دموکرات جوبایدن ، رئیس کمیته روابط خارجی، متن این قانون را تهیه کرد .
لذا، رئیس جمهور ایالات متحده بوش پسر از سوی کنگره ، با عنوان جنگ علیه تروریزم، نیروی نظامی را نه تنها عیه سازمان هاو افراد به کار ببرد ، بلکه آنرا برای کل ملت ها نیز به کار برد . این حکم قانونی بدون حکم تجدید نظرمی توانست اجرا شود . تنها افرادی که طی مدت ها خواستار حذف این قانون بودند، دو سناتور با نام های کین ( دموکرات ) و یانگ ( جمهوری خواه ) بوده اند. اما تلاش آنها تا کنون ناموفق بوده است . قانون ۱۸ ماه سپتامبر ۲۰۰۱ ، که هنوز پا برجاست ، پس از رئیس جمهور جمهوری خواه، توسط اوباما دموکرات و هم چنین ترامپ جمهوری خواه و جو بایدن دموکرات ( معاون سابق اوباما ) به اجرا در آمده است .
سه هفته پس از تصویب این قانون ، رئیس جمهور ایالات متحده بوش پسر دستور حمله به افغانستان را صادر نمود ، که به طور رسمی دستور تعقیب بن لادن بود که توسط طالبان حمایت می شد . سه ماه بعد، او دستور داد تا گوانتانامو به صورت زندان بازگشایی شود و در آن تروریست های مشکوک از نقاط مختلف جهان به طور مخفیانه شکنجه و زندانی شوند . یک سال و نیم پس از آن ، بر اساس قطعنامه ۷۷ سناتور و رهبری جو بایدن، رئیس جمهور بوش پسردستور داد به کشور عراق حمله شود، آنهم به اتهام دروغین بر مبنای داشتن سلاح های کشتار جمعی . تصاویر شکنجه در زندان ابوغریب در سال ۲۰۰۴ تایید شد . اوباما ده سال بعد ، بر اساس قانون ۲۰۰۱ که به او اجازه میداد از همه نیروها استفاده لازم را به عمل آورد ، به سازمان سیا اجازه داد تا با اقدامات مخفیانه در کشور لیبی، جنگ آینده ناتو را در این کشور مهیا سازند . دولت لیبی با همان قانون ، مطابق با اسناد منتشره از سوی نیویورک تایمز در تاریخ ۲۹ ماه مه ۲۰۱۲ ،در لیست کشتار قرار گرفت. این لیست به صورت هفتگی به روز در می آمد و شامل افرادی می شد که در سراسر جهان باید به طور مخفیانه کشته و یا اعدام شوند . تروریست ها که با تایید رئیس جمهور به طور معمول با هواپیماهای بدون سرنشین از بین می رفتند ، در ماه ژانویه ۲۰۲۰ توسط ترامپ با کشتن ژنرال سلیمانی ایران انجام گردید . حملات مشابه به طور قانونی در افغانستان ، عراق ، لیبی ، پاکستان ، سومالی ، و یمن اجرا شد .
آخرین حمله هواپیماهای بدون سرنشین با دستور جو بایدن در ۲۰ ماه اوت در کابل صورت گرفت و طی آن خودرو مشکوک به حمل بمب توسط داعش مورد هدف قرار گرفت . گذارش نیویورک تایمز دهم ماه سپتامبر نشان داد که این خودرو توسط هواپیمای بدون سرنشین در مسافت چند هزار کیلومتری مورد تعقیب قرار گرفت ، ماشینی که تنها حامل آب آشامیدنی بود . این خودرو در محله ی پر سرنشین ، توسط بمب ٬٬ آتش جهنم ٬٬ منفجر شد که طی آن ده فرد غیر نظامی که شامل ۷ کودک بودند ، در آن کشته شدند .