Voltaire Network

Washington halverer sitt finansielle bidrag til FN

+

.

President Donald Trump har instruert sin utenriksminister Rex Tillerson om å redusere til halvparten USAs finansielle deltakelse til FNs utgifter i de neste tre årene.

Denne beslutningen ble tatt etter at Nikki Haley, USAs FN-ambassadør i Sikkerhetsrådet, ba om en revisjon.

Siden juli 2012, og utnevnelsen av Jeffrey Feltman som leder for FNs Policy Department, har FNs ressurser blitt brukt av USAs «deep state» til å forfølge sine mål om å omdanne det utvidete Midt-Østen, og til å ødelegge planene om de to Silkeveiene.

Selv om vi må vente på presse-referatene hvor president Donald Trumps beslutning (om kutt til FN, overs.) blir presentert som det motsatte av en freds-målsetting, så er sannheten helt motsatt. I øyeblikket blir krigene i Syria og i Donbass organisert fra New York (FN, overs.). Vi vil ikke være i stand til å gjenopprette FN til sine opprinnelige funksjoner før vi blir kvitt representantene fra USAs «deep state» og det krever en kurs med innstramninger.

Rex Tillerson har skrevet til NGOene som sitter i FNs menneskerettsråd i Geneve, og antydet for dem nødvendigheten av å reformere organisasjonen, eller forlate den. Det er nødvendig å sette søkelys på dette rådet som kom med falske påstander om at den libyske arabiske Jamahariyas væpnede hær (Libyas hær, overs.) hadde bombet et opprør-distrikt i hovedstaden Tripoli. Denne løgnen la grunnlaget for at Sikkerhetsrådet kom med en forespørsel til NATO om å beskytte sivilbefolkningen mot en «diktator». Dette ble signalet som ga grønt lys til et «regimeskifte» i reinskåren kolonitradisjon .

Oversettelse
Ingunn Kvil Gamst
Derimot.no

Voltaire Network

Voltaire, internasjonal utgave

Godkjente artikler under vanlig journalistisk skjønn

Artikklene på Voltaire Network kan fritt videreformidles såfremt det henvises til kilde, deres integritet respekteres og de ikke brukes til kommersiell virksomhet (lisens CC BY-NC-ND).

Støtt Voltaire Network

Du besøker denne websiden for å søke opp kvalitetsanalyser som gjør deg i stand til å danne deg din egen oppfatning av dagens verden. For at vi skal kunne fortsette arbeidet vårt, trenger vi din støtte.
Hjelp oss med ditt bidrag.

Hvordan delta i Voltaire Network?

Medlemmene i vårt team er alle frivillige.
- Morsmålsoversettere på profesjonelt nivå: du kan hjelpe oss med å oversette artiklene våre.