Voltaire Network

CIA forbereder seg på å sette i verk harde tiltak mot Iran

+

CIA forbereder seg nå på å sette i verk harde tiltak mot Iran. Det er derfor direktøren i CIA har utnevnt Michael D’Andrea, kjent som «Den svarte prinsen» eller «Ayatollah Mike» til å lede denne ad hoc-seksjonen.

Herr D’Andrea har konvertert til islam. Han har kommet med et program der tortur kan brukes for å oppnå resultater. Nok en streng på hans bue er etableringen av et hemmelig fengsel ved Salt Pit (Afghanistan) der han overvåket eksperimenter på Abu Zubaydah, Abd al-Rahim al Nashiri og Khalid Shaik Mohammed.

Denne psykopaten er beryktet for å være svært intelligent, men også voldsom. Han var inspirasjonen til filmfiguren «Wolf» i filmen Zero Dark Thirty fra USA.

I 2008 organiserte D’Andrea mordet på den militære sjefen for Hizbollah, Imad Mugniyah. Mordet fant sted i Damaskus. Han var også leder for USAs drapsprogram med droner fram til 2015.

Oversettelse
Ingunn Kvil Gamst
Derimot.no

Voltaire Network

Voltaire, internasjonal utgave

Godkjente artikler under vanlig journalistisk skjønn

Artikklene på Voltaire Network kan fritt videreformidles såfremt det henvises til kilde, deres integritet respekteres og de ikke brukes til kommersiell virksomhet (lisens CC BY-NC-ND).

Støtt Voltaire Network

Du besøker denne websiden for å søke opp kvalitetsanalyser som gjør deg i stand til å danne deg din egen oppfatning av dagens verden. For at vi skal kunne fortsette arbeidet vårt, trenger vi din støtte.
Hjelp oss med ditt bidrag.

Hvordan delta i Voltaire Network?

Medlemmene i vårt team er alle frivillige.
- Morsmålsoversettere på profesjonelt nivå: du kan hjelpe oss med å oversette artiklene våre.