Voltaire Network

Våpnene til opprørerne i Deraa

+

Den 3. juli 2018 viste den syriske arabiske hæren pressen reservelagrene som de hadde overtatt fra motstanderne i Deraa regionen. (Se videoen under).

Den vestlige presse kaller disse styrkene for «opprørere» som kjemper for demokrati. Dette er i motsetning til syrerne som ikke romantiserer dem. Selv om noen av av disse krigerne hevder at de nylig har sluttet seg til den «Frie Syriske Hæren», anser syrerne disse som jihadistiske medlemmer i Al Qaida og IS (også kjent som Daesh og det Islamske Emiratet). Uansett har disse individene nå avsluttet Sharialoven som grunnlaget for styret av de områdene de har kontrollert.

Vi legger merke til de høye kvalitet det er på våpnene deres og den overfloden de hadde av slike.

Oversettelse
Knut Lindtner
Derimot.no

Voltaire Network

Voltaire, internasjonal utgave

Godkjente artikler under vanlig journalistisk skjønn

Artikklene på Voltaire Network kan fritt videreformidles såfremt det henvises til kilde, deres integritet respekteres og de ikke brukes til kommersiell virksomhet (lisens CC BY-NC-ND).

Støtt Voltaire Network

Du besøker denne websiden for å søke opp kvalitetsanalyser som gjør deg i stand til å danne deg din egen oppfatning av dagens verden. For at vi skal kunne fortsette arbeidet vårt, trenger vi din støtte.
Hjelp oss med ditt bidrag.

Hvordan delta i Voltaire Network?

Medlemmene i vårt team er alle frivillige.
- Morsmålsoversettere på profesjonelt nivå: du kan hjelpe oss med å oversette artiklene våre.