David Brock blir ansett å være en mester i agit-prop (agitasjon & propaganda) i det 21. århundre. Som en person uten skrupler er han i stand til å forsvare en sak like godt som han kan ødelegge den, alt ut fra hans arbeidsgivers behov. Han er sjefen for et imperium for masse-manipulasjon.

Kampanjen som er ført mot USAs nye president av sponsorene til Barak Obama, Hillary Clinton og for ødeleggelsen av det større Midt-Østen pågår nå. Etter «Kvinnemarsjen» den 22. januar, er det lagt opp til en Marsj for Vitenskap som skal avholdes ikke bare i USA, men også over hele den vestlige verden den 22. april. Dens målsetting er å vise at Donald Trump ikke bare er en kvinnehater, men også en som bevisst motarbeider fakta.

Det faktum at han er en tidligere organisator til missekåringen av Miss Universe og at hans tredje ekteskap var med en modell, er åpenbart tilstrekkelig som bevis på at han ser ned på kvinner. Det faktum at presidenten bestrider den rollen som Barak Obama spilte i etableringen til « the Chicago Climate Exchange» (lenge før han ble president) og forkaster tanken på at klimaendringer er forårsaket av utslipp av kulldioksyd (CO2) i atmosfæren er bevis på at han ikke forstår noe om vitenskap.

For å kunne overbevise opinionen i USA om presidentens galskap - en man som sier han ønsker å skape fred med sine fiender, og ønsker å samarbeide med dem mot en universell felles velstand - har en fått tak i en av de fremste spesialistene på agit-prop (agitasjon og propaganda), David Brock, til å etablere et imponerende system, faktisk før Trumps tiltredelse.

Da han arbeidet for republikanerne lanserte Brock en kampanje mot president Bill Clinton som etterhvert skulle bli kjent som «Troopergate» (fra hans tid som Arkansas-guvernør, overs.), Whitewater-historien og Lewinsky-affæren. Etter å ha skiftet side arbeider han nå for Hillary Clinton, hvor han ikke bare allerede har organisert ødeleggelsen av Mitt Romneys kandidatur, men også hennes forsvar av historien om drapet på USA-ambassadøren i Benghazi. Under første runde i primærvalgene var det Brock som sørget for angrepene mot Bernie Sanders. The National Review har karakterisert Brock som «en høyre-fløy leiesoldat som har blitt en venstre-fløy leiesoldat».

Det er viktig å huske at de to forsøkene etter andre verdenskrig på å ødelegge en sittende president ble satt ut i livet til fordel for «the deep state» og overhode ikke for å fremme demokratiet. Slik at Watergate ble fullstendig administrert av en bestemt «Deep Throut», som 33 år seinere ble avslørt å være Mark Felt, assistenten til J.Edgar Hoover, sjefen for FBI. Når det gjelder Lewinsky-historien var dette ganske enkelt en måte å tvinge Bill Clinton til å akseptere krigen mot Jugoslavia.

Den nåværende kampanjen er organisert i hemmelighet etter fire retningslinjer:

 Media-sakene som har til oppgave å ta seg av Donald Trumps feiltrinn. Du kan lese hver dag hans historier i avisene dine - presidenten kan ikke stoles på, har tar feil vedrørende ditt eller datt.

 American Bridge 21st Century har samlet inn mer enn 2000 timer med videoer som viser Donald Trump over mange år og mer enn 18 000 timer av resten av hans regjeringsmedlemmer. De disponerer sofistikert teknologisk utstyr som er utviklet for Forsvarsdepartementet - angivelig i ustand - som setter dem i stand til å se etter uoverensstemmelser mellom tidligere uttalelser og deres nåværende meninger. Det skal utvide sitt arbeide til å omfatte 1200 av presidentens medarbeidere.

 Citizens for Responsibility and Ethics in Washington — CREW (Borgere for ansvar og etikk i Washington) er et firma med topp-advokater som har til oppgave å finne frem til enhver ting som kan skape en skandale i Trump-administrasjonen. Mange av advokatene i denne foreningen arbeider «pro bono» (frivillig), altså for saken. Dette er folkene som forberedte saken for Bob Ferguson, sjefsanklageren til staten Washington, mot immigrasjons-dekretet (Eksekutiv-ordre 13769).

 Shareblue er en elektronisk hær som allerede er forbundet med 162 millioner internauter i USA (et sammensatt ord av internett og astronaut, dvs folk som er flinke på internett, overs.). Den arbeider med å spre ferdig-bestemte tema, for eksempel:

• Trump er autoritær og en tyv.
• Trump er under innflytelse av Vladimir Putin.
• Trump er en svak og hissig personlighet, han en manisk-depressiv.
• Trump ble ikke valgt av et flertall av USAs borgere og er derfor ulovlig.
• Hans visepresident, Mike Pence, er en fascist.
• Trump er en milliardær som hele tiden vil står overfor interessekonflikter mellom egne forretninger og statens.
• Trump er en nikkedukke som styres av Koch-brødrene som er kjente sponsorer til ytre høyre.
• Trump er en hvit supremacist (en som tror den hvite rasen er overlegen, overs.) og dermed en trussel mot minoriteter.
• Anti-Trump-opposisjonen fortsette bare å vokse utenfor Washington.
• For å redde demokratiet, la oss støtte parlamentarikere som angriper Donald Trump og la oss ødelegge de som samarbeider med han.
• Å få Donald Trump fjernet vil ta tid så la oss ikke ble svekket i vår besluttsomhet.

Disse organisasjonene vil produsere nyhetsbrev og 30-sekunders videoer. De vil knytte seg til to andre grupper- et selskap som lager dokumentar-videoer, The American Independent, og en statistisk enhet, Benchmark Politics.

Hele dette systemet som ble etablert i løpet av overgangsperioden, altså før Donald Trump flyttet inn i Det hvite Hus, engasjerer allerede mer enn 300 spesialister og i tillegg kommer mange som jobber frivillig. Årsbudsjettet deres som i utgangspunktet var på $35 millioner er øket til ca. $ 100 millioner.

Å ødelegge image - og dermed autoriteten - til presidenten i USA før han har fått tid til å gjøre noe i det hele tatt, kan få alvorlige følger. Ved å eliminere Saddam Hussein og Mouamar Kadhafi, kastet CIA disse to landene ut i en lang periode med kaos, og «frihetens land» kan selv komme til å få stor skade av en slik operasjon. Denne typen massemanipulasjons-teknikker har aldri før blitt påført et statsoverhode i den vestlige verden.

For øyeblikket virker planen - ingen av verdens politiske ledere har våget å feire valget av Trump med unntak av Vladimir Putin og Mahamoud Ahmadinejad (Iran, overs.).

Oversettelse
Knut Lindtner
Derimot.no
Kilde
Al-Watan (Syria)