Voltaire Network

Spionerte Obama på opposisjonen?

+

Representantenes Hus sin etterretningskomite har bedt NSA (USAs største etterretningsorganisasjon, overs.) å fremskaffe all den informasjon de sitter på om undersøkelser mot USA-borgere som er beordret av:

- Susan Rice (Barak Obamas sikkerhetsrådgiver);
- Ben Rhodes (Barak (Barak Obamas nest-sikkerhetsrådgiver og den som førte i pennen George Bush Jr. sin kommisjonsrapport som ble offentliggjort om 9/11);
- John Brennan (som fungerte som direktør for CIA under Barak Obama og som nylig har uttalt ved Aspen-forumet at han har til hensikt å forberede et «mykt stats-kupp» mot Donald Trump; og
- Samantha Power (Barak Obamas FN-ambassadør)

Komiteen har allerede slått fast at etterretningstjenesten spionerte på 5288 USA-borgere. Komiteen har til hensikt å sjekke om medlemmer av Trumps presidentkampanje-team var utsatt for ulovlig overvåking før og etter presidentvalget.

Oversettelse
Knut Lindtner
Derimot.no

Voltaire Network

Voltaire, internasjonal utgave

Godkjente artikler under vanlig journalistisk skjønn

Artikklene på Voltaire Network kan fritt videreformidles såfremt det henvises til kilde, deres integritet respekteres og de ikke brukes til kommersiell virksomhet (lisens CC BY-NC-ND).

Støtt Voltaire Network

Du besøker denne websiden for å søke opp kvalitetsanalyser som gjør deg i stand til å danne deg din egen oppfatning av dagens verden. For at vi skal kunne fortsette arbeidet vårt, trenger vi din støtte.
Hjelp oss med ditt bidrag.

Hvordan delta i Voltaire Network?

Medlemmene i vårt team er alle frivillige.
- Morsmålsoversettere på profesjonelt nivå: du kan hjelpe oss med å oversette artiklene våre.