Voltaire Network

Hillary Clinton kan bli ordinert som metodistpastor

+

Ifølge The Atlantic (et moderat-konservativt tidsskrift, overs.), kan tidligere utenriksminister Hillary Clinton snart bli ordinert som metodistpastor. Dette er en ambisjon hun har hatt siden 1994 [1].

Vi har sagt hele tiden at hun er et medlem av The Family ( også kalt The Fellowship). Dette er en bønnegruppe som alle USAs ledere for Military Staff har tilhørt, og som de har tilhørt siden den andre verdenskrigen. Flere utenlandske statsoverhoder har også vært medlemmer.

Vi har gjort en identisk analyse av valgkampanjen i USA i 2016, og vi anser den som et siste forsøk fra kalvinistene på å beholde sin ideologiske dominans i samfunnet [2].

Oversettelse
Ingunn Kvil Gamst
Derimot.no

[1] “Hillary Wants to Preach”, Emma Green, The Atlantic, August 6, 2017.

[2] “United States – reformation or fracture?”, by Thierry Meyssan, Translation Pete Kimberley, Voltaire Network, 26 October 2016.

Voltaire Network

Voltaire, internasjonal utgave

Godkjente artikler under vanlig journalistisk skjønn

Artikklene på Voltaire Network kan fritt videreformidles såfremt det henvises til kilde, deres integritet respekteres og de ikke brukes til kommersiell virksomhet (lisens CC BY-NC-ND).

Støtt Voltaire Network

Du besøker denne websiden for å søke opp kvalitetsanalyser som gjør deg i stand til å danne deg din egen oppfatning av dagens verden. For at vi skal kunne fortsette arbeidet vårt, trenger vi din støtte.
Hjelp oss med ditt bidrag.

Hvordan delta i Voltaire Network?

Medlemmene i vårt team er alle frivillige.
- Morsmålsoversettere på profesjonelt nivå: du kan hjelpe oss med å oversette artiklene våre.