Voltaire Network

Syria: Russland er klar for krig

+

Alexander Zasypkine er russisk ambassadør til Beirut og Russlands regionale sjef i Midt-Østen. Om kvelden 10. april 2018 ble han intervjuet av Hezbollahs fjernsynsstasjon Al-Manar og kom med en dristig uttalelse: Ethvert missil fra vestmaktene som blir skutt mot Syria vil bli ødelagt og det vil også plattformen som de skytes ut fra.

Zasypkine kom med denne uttalelsen til Al-Manar etter at Det hvite Huse kom med en erklæring at et angrep mot Syria var nært forestående. Hensikten hans var å gjøre fullstendig krystallklar hva Russland posisjon var.

Vestlige land aksepterer ikke at de har mislyktes i Syria og leiter etter enhver anledning til å desintegrere - knuse i stumper og stykker - den syriske republikken.

Selv om vestlige stater vil prøve på nytt å få tilbake kontrollen over regionen med bruk av makt, er Kreml klar for krig i en langt bredere målestokk. Dette høre ikke bra ut.

Oversettelse
Knut Lindtner
Derimot.no

Voltaire Network

Voltaire, internasjonal utgave

Godkjente artikler under vanlig journalistisk skjønn

Artikklene på Voltaire Network kan fritt videreformidles såfremt det henvises til kilde, deres integritet respekteres og de ikke brukes til kommersiell virksomhet (lisens CC BY-NC-ND).

Støtt Voltaire Network

Du besøker denne websiden for å søke opp kvalitetsanalyser som gjør deg i stand til å danne deg din egen oppfatning av dagens verden. For at vi skal kunne fortsette arbeidet vårt, trenger vi din støtte.
Hjelp oss med ditt bidrag.

Hvordan delta i Voltaire Network?

Medlemmene i vårt team er alle frivillige.
- Morsmålsoversettere på profesjonelt nivå: du kan hjelpe oss med å oversette artiklene våre.