Voltaire Network

Russland vil ikke levere anti-luftskyts systemet S-300 til Syria

+

Russland vil ikke levere anti-luftskyts systemet S-300 til Syria. Dette uttalte Vladimir Kozhin som er en utenrikspolitisk rådgiver i Kreml.

Uttalelsen kom i etterkant av to hendelser: Israels statsminister Benjamin Netanyahus besøk i Moskva den 9. mai og missilskytingen mellom begge sider på demarkasjonslinjen av de Israel-okkuperte Golan-høydene.

Moskva har tidligere sagt at de kan levere anti-missilsystemet S-300 som følge av den vestlige bombingen (USA; UK og Frankrike) av Den Syriske Arabiske republikken som fant sted den 14. april, 2018.

Hvordan skal en forstå denne uttalelsen om å ikke overlevere? Den russiske føderasjonen som beskytter det syriske luftrommet ønsker ikke at den Syriske Arabiske Hæren skal bli holdt ansvarlig for iranske militæranlegg i Syria.

Oversettelse
Knut Lindtner
Derimot.no

Voltaire Network

Voltaire, internasjonal utgave

Godkjente artikler under vanlig journalistisk skjønn

Artikklene på Voltaire Network kan fritt videreformidles såfremt det henvises til kilde, deres integritet respekteres og de ikke brukes til kommersiell virksomhet (lisens CC BY-NC-ND).

Støtt Voltaire Network

Du besøker denne websiden for å søke opp kvalitetsanalyser som gjør deg i stand til å danne deg din egen oppfatning av dagens verden. For at vi skal kunne fortsette arbeidet vårt, trenger vi din støtte.
Hjelp oss med ditt bidrag.

Hvordan delta i Voltaire Network?

Medlemmene i vårt team er alle frivillige.
- Morsmålsoversettere på profesjonelt nivå: du kan hjelpe oss med å oversette artiklene våre.