Voltaire-verkosto
NATO ja Euroopan unioni ottavat osaa terrorismiin

Miten Bulgaria toimitti huumeita ja aseita Al-Qaïdalle ja Daeshille

Parhaiten suojellut salaisuudet tulevat paljastetuiksi loppujen lopuksi. Mafia-kartelli joka hallitsee Bulgariaa on jäänyt kiinni huumeiden ja aseiden toimituksesta Al-Qaïdalle ja Daeshille CIA:n vaatimusten pohjalta, sekä Libyassa että Syyriassa. Tilanne on sitäkin vakavampi Bulgarian ollessa NATO:n ja Euroopan unionin jäsen.

| Damasko (Syyria)
+
JPEG - 35.1 ko
Bulgarian toisen mafia-kartellin johtaja, SIC, Boïko Borissov on ollut Pääministerin tehtävässä vuodesta 2014. Samaan aikaan kun hänen maansa oli sekä NATO:n että Euroopan unionin jäsen, hän toimitti aseita ja huumeita Al-Qaïdalle ja Daeshille Libyassa ja Syyriassa.

Näyttää siltä että kaikki alkoi sattumalta. N. 30 vuoden ajan, fenetylliiniä käytettiin suorituskykyä parantavana lääkkeenä Länsi-Saksan urheilun puitteissa. Valmentaja Peter Neururerin mukaan, yli puolet atleeteista käyttivät sitä säännöllisesti [1]. Bulgarialaiset huumekauppiaat havaitsivat mahdollisuuden tässä tilanteessa, ja Neuvostoliiton hajoamisesta alkaen aina kunes Bulgaria liittyi jäseneksi Euroopan unioniin, nämä alkoivat tuottaa ja toimittaa sitä laittomasti Saksaan nimellä Captagon.

Kaksi mafian ryhmää olivat vakavassa keskinäisessä kilpailussa - Vasil Iliev Security (VIS), sekä Security Insurance Company (SIC), yhtiö joka piti palkkalistallaan karatekaa Boïko Borissovia. Tämä korkealuokkainen atleetti, professori Poliisiopistossa, loi yhtiön, joka toimitti suojausta tärkeille henkilöille, ja hänestä tuli henkivartija edelliselle Neuvostomieliselle Presidentti Todor Jivkoville ja myös Yhdysvalloille myötämieliselle Simeon II Saxe-Cobourg-Gothalle. Niin pian kuin Simeon II tuli Pääministeriksi, Borissov nimettiin Sisäministeriön johtajaksi, ja sen jälkeen Sofian pormestariksi.

Vuonna 2006, Yhdysvaltain lähettiläs Bulgariassa (ja tulevaisuuden lähettiläs Venäjälle), John Beyrle, luonnehti tämän luonnetta luottamuksellisessa sähkeessä, jonka Wikileaks paljasti. Hän esitti Borissovin linkitetyksi kahteen suuren mafian johtajaan, Mladen Mihaleviin (alias « Madzho ») ja Roumen Nikoloviin (alias « Pacha ») [2], SIC:n perustajiin.

Vuonna 2007, pohjaten artikkelin suuren sveitsiläisen yhtiön raporttiin, U.S. Congressional Quarterly ilmoitti että tämä oli tukkinut lukuisia tutkintapyyntöjä Sisäministeriössä, ja oli itse linkitettynä 28 mafian murhaan. Tästä tuli nähtävästi John E. McLaughlinin kumppani, joka on CIA:n varajohtaja. Tämän on mainittu muodostaneen salaisen vankilan virastolle Bulgariassa, ja avustanut sotilastukikohdan varustamisessa projektin puitteissa, jonka taustana oli hyökkäys Iraniin, Quarterly jatkaa [3].

Vuonna 2008, saksalainen asiantuntija järjestäytyneen rikollisuden osalta, Jürgen Roth, ilmaisi Boïko Borissovin olevan kuin « Bulgarian Al Capone » [4].

Tultuaan itse Pääministeriksi, ja kun hänen maansa oli jo NATO:ssa ja EU:ssa, hänen asemansa vakiinnutettiin CIA:n toimesta avustaen salaisessa sodassa Mouamar el-Kadhafia vastaan. Boïko Borissov toimitti Captagonia, valmistettuna SIC:n toimesta, al-Qaïdan jihadisteille Libyassa. CIA jalosti tämän synteettisen huumeen houkutelevammaksi ja voimakkaammaksi sekoittamalla siihen luonnollista huumetta, hashista, joka teki taistelijoista helpompia manipuloida ja teki näistä pelottavampia, Bernard Lewisin ajatusten mukaisesti [5]. Tämä jälkeen, Borissov laajensi tätä markkinapaikka Syyriaan.

Mutta kaikkein tärkeimpänä, CIA, käyttäen aikaisemman Varsovan liiton jäsenen profiilia, joka oli lähiaikoina liittynyt NATO:on, osti tältä 500 miljoonan dollarin arvosta Neuvosto-tyyppistä aseistusta ja vei nämä Syyriaan — pääasiallisesti 18 800 kannettavaa tankkien torjunnan kranaatinheitintä ja 700 Konkurs tankkien torjunnan ohjusjärjestelmää.

Kun Hezbollah lähetti tiiminsä Bulgariaan keräämään tietoja tästä liikenteestä, bussillinen Israelilaisia matkanjärjestäjiä oli terroristihyökkäyksen kohteena Burgasissa, jättäen 32 haavoittuneiksi. Välittömästi, Benjamin Netanyahu ja Boïko Borissov syyttivät Lebanonilaista vastarintaa, kun taas Atlantistinen lehdistö jakoi useita väitteitä koskien oletettua Hezbollahin itsemurhatyötä. Lopuksi, oikeuslääketieteen tutkija, Tri. Galina Mileva, havaitsi että ruumis ei vastannut todistajien kuvauksia – kun taas vastavakoilun johtaja, Eversti Lubomir Dimitrov, havaitsi että kyseessä ei ollut itsemurhapommittaja, vaan yksinkertainen toimittaja, ja että pommi oli laukaistu etäältä, todennäköisesti ilman tämän tietämystä. Lehdistö syytti kahta Arabia, jotka oliva alkuperältään australian ja kanadan kansalaisia, mutta Sofia News Agency lainasi Yhdysvaltalaista avustajaa, joka toimi David Jeffersonin salanimen puitteissa. Lopputuloksessa toteutui että kun Euroopan unioni pyrki käyttämään tapahtunutta, jotta Hezbollah luokiteltaisiin « terroristiorganisaatioksi », Ulkoministeri - lyhyenä jakson kun Borissov oli toimeenpanevan valtuutuksen ulkopuolella - Kristian Vigenine, selvensi että mitään ei löydetty mikä voisi yhdistää hyökkäyksen libanonilaiseen vastarintaan [6].

Vuoden 2014 lopusta, CIA lakkautti tilauksensa ja sen tilalle tuli Saudi Arabia, joka kykeni ostamaan aseistusta, jotka eivät enää olleet aikaisempia Neuvostoliiton ylijäämiä, vaan moderneja NATO:n materiaaleja, kuten BGM-71 TOW tankkien torjuntaan tarkoitetut ohjukset. Pian , Riyadhia tuki Yhdistyneet Arabi-Emiraatit [7]. Kaksi Persianlahden valtiota hoitivat itse toimitukset Al-Qaïdalle ja Daeshille, Saudi Arabian Cargon ja Etihad Cargon välityksellä, joko Tabukissa, Saudi-Jordania rajalla, tai Emiraatti-Ranska-Yhdysvallat tukikohdassa Al-Dhafrassa.

Vuonna 2014, CIA lisäsi painetta. Tällä kertaa, he kielsivät Bulgariaa sallimasta pääsyä venäläiselle putkilinjalle South Streamille, joka olisi voinut toimitta Länsi-Eurooppaan [8]. Tämä päätös, joka verotti Bulgarialta erittäin tärkeää tuloa, ei ainoastaan auttanut hidastamaan Euroopan unionin kasvua, kuten kuvataan Wolfowitz-suunnitelmassa [9], vaan myös soveltaan eurooppalaisia pakotteita Venäjää vastaan, jotka olivat otettu käyttöön Ukrainan kriisin myötä, jotta voitaisiin hyödyntää liuskekaasua Itä-Euroopassa [10], ja lopuksi, ylläpitää kiinnostusta Syyrian Arabiatasavallan kumoamiseen, joka voi toimia laajamittaisena kaasun viejänä [11].

Viimeisimmät uutiset että Bulgaria – NATO:n ja Euroopan unionin jäsenvaltio – jatkaa laitonta huumeiden ja aseiden toimittamista Al-Qaïdalle ja Daeshille, huolimatta viimeisestä Päätöslauselmasta 2253, joka oli YK:n turvallisuusneuvoston yksimielisesti päättämä.

Käännös
Advanced Business Management Ltd

[1] „Doping war im Fußball gang und gäbe“, Frankfürter Allgemeine Zeitung, 13 juin 2007.

[2] “Bulgaria’s most popular politician: great hopes, murky ties”, John Beyrle, May 9, 2006.

[3] “Bush’s Bulgarian Partner in the Terror War Has Mob History, Investigators Say”, Jeff Stein, U.S. Congressional Quarterly, May 2007.

[4] Die neuen Dämonen, Jürgen Roth, 2008.

[5] The Assassins: A Radical Sect in Islam, Bernard Lewis, Weidenfeld & Nicolson, 1967.

[6] « La Bulgarie ne tient pas le Hezbollah responsable de l’attentat de Burgas », Réseau Voltaire, 7 juin 2013.

[7] « Mise à jour d’une nouvelle filière de trafic d’armes pour les jihadistes », par Valentin Vasilescu, Traduction Avic, Réseau Voltaire, 24 décembre 2015.

[8] “Chi ha sabotato il gasdotto South Stream”, di Manlio Dinucci, Tommaso di Francesco, Il Manifesto (Italia) , Rete Voltaire, 10 giugno 2014.l

[9] « US Strategy Plan Calls For Insuring No Rivals Develop » and « Excerpts from Pentagon’s Plan : "Prevent the Re-Emergence of a New Rival" » Patrick E. Tyler, New York Times, March 8, 1992. « Keeping the US First, Pentagon Would preclude a Rival Superpower » Barton Gellman, The Washington Post, March 11, 1992.

[10] “Blocco del South Stream, lo «schiaffo» degli Usa all’Europa”, di Manlio Dinucci, Il Manifesto (Italia) , Rete Voltaire, 5 dicembre 2014.

[11] “Struggle over the Middle East: Gas Ranks First”, by Imad Fawzi Shueibi, Voltaire Network, 17 April 2012.

Thierry Meyssan

Thierry Meyssan Ranskalainen intellektuelli, Voltaire-verkon ja Axis for Peace -konferenssin perustaja ja puhemies. Hänen kirjoituksensa jotka erikoistuvat kansainvälisiin suhteisiin ovat näkyvillä päivittäisissä sanomalehdissä ja viikkojulkaisuissa arabiaksi, espanjaksi ja venäjäksi. Hänen kaksi viimeistä kirjaansa julkaistuina englanniksi: 9/11 the Big Lie ja Pentagate.

 
Voltaire-verkosto

Voltaire, kansainvälinen julkaisuversio

Artikkeli on lisensoitu Creative Commons -lisenssin mukaisesti

Voltaire-verkoston artikkeleita voidaan tuottaa uudelleen vapaasti edellyttäen, että lähde on mainittuna, lähteiden eheyttä kunnioitetaan, eikä niitä käytetä kaupallisiin tarkoituksiin (lisenssi CC BY-NC-ND).

Voltaire-verkoston tukeminen

Vierailet tällä verkkosivulla etsien laadukkaita analyysejä joden avulla voit muodostaa henkilökohtaisen ymmärryksen tämän päivän maailmasta. Jotta voimme jatkaa toimintaamme, tarvitsemme tukeasi pyrkimyksiemme osalta.
Auta meitä vaikuttamaan myönteisesti.

Kuinka voit osallistua Voltaire-verkostoon?

Ryhmämme jäsenet ovat kaikki vapaaehtoisia.
- Ammattilaistason omalle äidinkielelleen kääntävät käännösalan ammattilaiset: voitte auttaa meitä kääntämällä artikkeleitamme.

Kilpailu avaruuden hallitsemisesta
«Sodankäynnin taito»
Kilpailu avaruuden hallitsemisesta
par Manlio Dinucci, Voltaire-verkosto
 
 EU-maiden farssimaiset suhteet Venäjään
«Sodankäynnin taito»
EU-maiden farssimaiset suhteet Venäjään
par Manlio Dinucci, Voltaire-verkosto
 
Euroopan Unioni Pentagonin ydinasestrategiassa
«Sodankäynnin taito»
Euroopan Unioni Pentagonin ydinasestrategiassa
par Manlio Dinucci, Voltaire-verkosto
 
 Keitä ovat Persianlahden öljytankkerien tuhopolttajat?
«Sodankäynnin taito»
Keitä ovat Persianlahden öljytankkerien tuhopolttajat?
par Manlio Dinucci, Voltaire-verkosto
 
Venäjä-Kiina: huippukokous, josta media vaikeni
“Sodankäynnin taito”
Venäjä-Kiina: huippukokous, josta media vaikeni
par Manlio Dinucci, Voltaire-verkosto
 
Bilderberg-ryhmän pitkät lonkerot
“Sodankäynnin taito”
Bilderberg-ryhmän pitkät lonkerot
par Manlio Dinucci, Voltaire-verkosto
 
Miten Italia hankki “suuren kansakunnan” statuksen
Miten Italia hankki “suuren kansakunnan” statuksen
par Manlio Dinucci, Voltaire-verkosto